Ne izlaze iz mode: Pogledajte četiri savršene frizure koje ćemo nositi i ovog proljeća

Bliži nam se proljeće, ali već smo jako dobro upoznati s modnim i beauty trendovima koji će zasigurno i dalje biti ultimativni hit sezone
Vidi originalni članak

Kada su u pitanju frizure, imamo dobre vijesti. Uz minimalan trud i nekoliko ukrasa za kosu možete postići neodoljive frizure koje će svi primijetiti, a koje će biti nezaobilazan trend ove zime. 

Niska punđa
Ako želite svoju kombinaciju učiniti elegantnijom, punđa je idealan odabir frizure, a ove će se zime nositi u nešto drugačijem izdanju. Oblikujte punđu na potiljku, a pritom odvojite nekoliko pramenova uz lice kako bi cijela frizura poprimila nemaran look. Uz to je možete nadograditi i popularnom 'scrunchie' gumicom koja će funkcionirati kao odličan modni detalj. 

Biserne ukosnice
Nakit za kosu ove je sezone izrazito popularan, a posebno su šarmantne ukosnice s biserima. Kopče s biserima, osim što su funkcionalne kad je 'bad hair day', podići se i najjednostavniju frizuru. 

Nježni valovi 
Romantični valovi ne izlaze iz mode, a ove će zime naglasak biti na raskošnim uvojcima koji se postižu feniranjem. Izgledaju savršeno na dugoj kosi, no predivno će izgledati i na dugoj verziji popularne 'bob' frizure. 

Baršunasti rajfovi
Otkako su se ponovno pojavili na modnoj sceni, rajfovi su omiljeni statement dodatak za kosu, a u baršunastoj verziji izvrsno nadograđuju baš svaku frizuru i svaki outfit. Iako su sami za sebe vrlo efektni, savršeno pristaju i uz dobar par naušnica. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".