Četiri frizure srednje dužine koji čine da tanka kosa izgleda puno gušće

. Ako je kosa tanka i fina, ne treba je oblikovati u frizure u kojima se ne može zadržati dugo
Vidi originalni članak

Tanku kosu može biti teško oblikovati, a volumen je često dobiti čak i s raznim proizvodima za oblikovanje. Suočavanje s tankom kosom može biti izazov, ali uz pravu frizuru, možete postići vizualni efekt punijih i gušćih vlasi. Slojevito šišanje je ključno za dodavanje volumena tanjoj kosi, ali postoji nekoliko frizura koje možete isprobati koje dodaju teksturu i volumen kosi.

Razdijeljena na sredini s laganim valovima
Kratka, snažna frizura najbolja je opcija za osobe s tankom kosom. Ako je kosa tanka i fina, ne treba je oblikovati u frizure u kojima se ne može zadržati dugo. Najbolja opcija je efektna, alki kraća frizura jer joj daje jači oblik. Tu dolazi lob. Ovaj stil nudi pokret i tijelo, kao i volumiozan oblik No, svakako ga stilizirajte u raščupane, teksturirane valove. Opuštena, teksturirana frizua s raščupanim valovima ili kovrčama pomaže stvoriti iluziju punoće u tankoj kosi.

Razdijeljena sa strane s razbarušenim valovima
S dubokim razdjeljkom sa strane dobit ćete frizuru koja trenutno povećava volumen. Nakon šamponiranja i regeneriranja kose, nanesite regenerator koji se ne ispire i počnite sušiti kosu tako što ćete kosu usmjeravati pomoću okrugle četke kako biste stvorili volumen od korijena. Upotrijebite peglu za kosu postavljenu na 300° za stvaranje valova ili velikih kovrča. Zatim stilizirajte pomoću prstiju kako biste razdvojili kovrče ili valove te stvorili raščupani izgled. Završite s proizvodom za držanje valova ili kovrča na mjestu kako bi se pomoglo u dugovječnosti frizure.

Dugi, teksturirani slojevi
Dodavanje slojeva tankoj kosi definitivno će pomoći u stvaranju volumena bez napora. Samo pazite da su slojevi dugi, a ne kratki i isprekidani, kako biste osigurali najviše volumena i pokreta u kosi. Upotrijebite proizvod za teksturiranje kako biste ih stilizirali u savršenu definiciju.

Shag frizura
Naravno, to je više frizura nego način oblikovanja kose. Međutim, stručnjaci kažu da je to savršena opcija za ljude s tankom kosom budući da slojevi pomažu u stvaranju volumena bez napora. Osim toga, tko ne želi poprimiti cool i samouvjeren izgled ikona 70-ih koje su ovaj izgled učinile slavnim? 

Novi beauty gadgeti: Inovacije na području čišćenja kože, sušenja kose i njege usana
Paula zna kako da 'nespojivi' komadi izgledaju odlično: 'Svoj stil bih opisala kao ženstveno - frajerski'
Glamurozna 75. dodjela nagrada Emmy: Evo tko su bili najbolje odjeveni poznati
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".