Za voluminozniji izgled: Četiri frizure koje možete isprobati ako imate jako tanku kosu

Tanka kosa problematična je za održavanje, a uz odabir jedne od ove četiri frizure, ona bi mogla izgledati voluminoznije i gušće
Vidi originalni članak

Ako imate tanku kosu, vjerojatno ste na brojne načine pokušali pojačati njezin volumen, a problem se javlja i kad je u pitanju stiliziranje kose jer rijetko koja frizura može "izdržati". Ipak, tanka kosa ne znači da ne možete imati sjajnu frizuru, a profesionalci su za Glamour otkrili koje četiri frizure možete isprobati kako bi kosa izgledala voluminoznije i gušće. Naravno, treba obratiti pozornost i na njegu kose pa je u beauty rutinu dobro ubaciti proizvode koji će je njegovati, a istovremeno dodati volumen i teksturu. 

Micro-bob

Frizeri i stilisti obožavaju ultra-kratki bob, jer ne samo da ima moć pojačati voluminoznost kose, nego s njim baš uvijek izgleda kao da imate frizuru, a stručnjaci kažu kako će ovakva frizura osvježiti i najjednostavniji outfit. Savjet profesionalca je da, ako imate ultra tanku kosu koja nije ravna, zatražite od frizera da ovakav kratki bob napravi slojevito. 

Soft pixie

Koliko puta ste vidjeli osobu kojoj sasvim kratka kosa odlično pristaje i pritom pomislili: "Mogla bih se i ja ošišati", ali na kraju nikad ne dođe do takvog, drastičnog reza. Ipak, ako imate jako tanku kosu, razmislite o pixie frizuri. Naime, tanka kosa ako je dugačka može izgledati jako slabo pa je potrebno pronaći duljinu koja odgovara teksturi i gustoći.

Blunt frizura

Blunt bob apsolutni je hit već nekoliko godina, a specifičan je po oštrom i ravnom rezu te je često stiliziran sasvim ravno, u sleek stilu. Prilikom odabira ovakve frizure, možete se i dalje poigrati slojevima jer će to kosi dati potreban volumen. Ako volite dinamiku u kosu, možete odabrati i valovi jer i oni s blunt rezom izgledaju odlično. 

Jedna dužina

Pri odlasku u frizerski salon, mnogima je najčešći zahtjev upravo slojevita frizura. Ipak, ako imate tanku kosu, to možda nije uvijek najbolji odabir, već je bolje odabrati istu duljinu u cijeloj kosi, ako se radi o bob frizuri ili lobu do ramena jer će, prema mišljenju stručnjaka, kosa na taj način izgledati gušće. 

Djevojka na primjeru tosta pokazala zašto baš uvijek treba koristiti proizvode za zaštitu kose od topline

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Boju kadulje nosimo i ovog proljeća: Lako se kombinira i pravo je osvježenje za svaki stil
Mini-haljina i kožnjak odličan su spoj: Jelena Veljača zna kako nositi crno od glave do pete
Studentica arhitekture pravo je osvježenje na zagrebačkoj špici: 'Kako je lijepo vrijeme, baš sam bila inspirirana'
Koliko čaša vode dnevno popijete? Za svakog vrijedi drugačije, a evo kako znati pijete li dovoljno

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".