Catrice vam donosi vruće trendove za proljeće/ljeto 2018

Proizvodi za brze i besprijekorne make-up stilove nudi #InstaEFFECTs trend, dok pojam Athleisure opisuje proizvode visoke performanse koji mogu izdržati i najteže vježbe i napore
Vidi originalni članak

Inovativni, visokokvalitetni koji prate najnovije trendove sa modnih pista – CATRICE predstavlja kombinaciju ljepote i mode.

Inspiriran kolekcijama sa svjetskih modnih pista za proljeće / ljeto, CATRICE predstavlja nove must-haves proizvode za prvu polovicu 2018.godine.

Trend Dewy odnosi se na holo, prizmatičan, mokar, prirodnog sjaja, osunčani izgled koji osigurava višestruke efekte.

Proizvodi za brze i besprijekorne make-up stilove nudi #InstaEFFECTs trend, dok pojam Athleisure opisuje proizvode visoke performanse koji mogu izdržati i najteže vježbe i napore.

Velike palete, su sljedeći trend koji dolazi u narednoj godini, nudi izbor različitih make-up proizvoda u samo jednoj paleti.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".