Ovaj make up proizvod nam je najbolji saveznik za svaki dan jer savršeno prekriva nedostatke i znakove umora

Korektor je pravi čarobnjak u kozmetičkoj torbici, a u samo par poteza u potpunosti će osvježiti look
Vidi originalni članak

Ako pitate žene bez kojeg make up proizvoda ne izlaze iz kuće, vrlo vjerojatno će sve biti suglasne oko korektora. Bilo da je riječ o tamnim podočnjacima, aknama ili hiperpigmentaciji, ovaj će ih mali čarobnjak u samo nekoliko sekundi vašeg vremena jednostavno izbrisati. Osim što nam je prijeko potreban kao samostalan beauty proizvod za prekrivanje nedostataka, u ulozi konturiranja izrazito je bitan i kao dio full make upa. Dobra podloga ključ je svakog dobrog make upa, a uz pripremu kože i kvalitetnog pudera, vrlo je važan i odabir dobrog i dugotrajnog korektora velike prekrivajuće moći.

U moru make up brandova i proizvoda uvijek se istaknu oni najbolji, a tako je i u svijetu korektora. Ono što će posebno razveseliti žene koje bez ovog proizvoda ne mogu preživjeti dan je njihova pristupačna cijena. U nastavku vam donosimo najbolja drogerijske korektore koji će se uklopiti u svačiji budžet:

FOTO: Notino Dermacol Perfect Me tekući korektor za prekrivanje protiv podočnjaka; 46 kn FOTO: Rimmel Rimmel Lasting Matte Concealer; 4,72 funte FOTO: Notino Catrice Liquid Camouflage High Coverage Conceale; 26 kn FOTO: Look Fantastic Maybelline Fit Me! Concealer 6.8ml; 5,99 funti FOTO: Look Fantastic Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer 6.8ml; 8,99 funti FOTO: Look Fantastic NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer; 6,80 funti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".