Čaroban piling za svakodnevnu njegu

Blagog je i ugodnog mirisa i teksture, lako se ispire, a nježna pjena ne peče oči
Vidi originalni članak

Olival Čarobni piling gel sadrži zrnca koštice marelice i masline za lagani piling i skidanje odumrlih stanica kože. Prigodan je za svakodnevnu njegu uz dodatno poticanje regeneracije kože te produljeni mladenački tonus i izgled. Blagog je i ugodnog mirisa i teksture, lako se ispire, a nježna pjena ne peče oči.

Baza gela je prirodni tenzid bez SLS-a koji ne isušuje kožu, a emolijentni biolipidi hidratiziraju nakon čega koža postaje meka i glatka. Još jedna uspješnica iz Olivala koja je svojim sastavom u skladu sa zahtjevima „zelene kemije“ i ne utječe na otpadne vode te ne zagađuje okoliš.

Čarobni piling gel može se koristiti za pranje lica i tijela, a tako tretiranu kožu poželjno je dubinski nahraniti i hidratizirati Olival čarobnim suhim uljem ili Čarobnim mlijekom za tijelo. Čarobni piling gel možete pronaći po cijeni od 49,90 kn u DM-u, Mulleru, BIPI i Nami.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".