Budućnost predivne kose u Kérastase Nutritiveu

Ruža, jedini Institut Kérastase u regiji i Kérastase predstavili su najnoviji Kérastase Nutritive za svaki tip suhe kose. Vanna, Tatjana Jurić, Natali Dizdar, Renata Sopek i Lana Jurčević samo su neka od poznatih lica koja su imala prilike isprobati ovaj odličan proizvod.
Vidi originalni članak

Kérastase Nutritive linija proizvoda za kosu koja radi na dubinskom hranjenju i obnavljanju vlasi, predstavljena je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade.

Vanna, Bojana Gregorić, Tatjana Jurić, Natali Dizdar, Renata Sopek i Lana Jurčević, prve su imale priliku isprobati novu liniju Nutritive liniju za svaki tip kose i koriste je već 2 mjeseca, budući da Ruža Institut Kérastase prva dobiva Kérastasove proizvode na testiranje i lansiranje. Tako su Ružine muze i zaštnitna lica zablistale u Smaragdnoj dvorani Esplanade, u dobro poznatim kreacijama Matije Vujice i bujnom teksturom kose. 

Kolekciju čine kupka magistral, njega magistral, maska magistral i krema magistral, već dostupne u Ruža Institutu Kérastase. Svakako isprobajte!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".