Budućnost je - pametni uređaj za čišćenje lica LUNA fofo

Četka za lica koji analizira kožu i kreira program čišćenja lica prilagođen potrebama vaše kože konačno je dostupna i u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

FOREO , vodeći svjetski tech beauty brand, ovih je dana predstavio svoj najnoviji uređaj neobičnog i pamtljivog imena: LUNA fofo. Ovaj ultra-higijenski uređaj za čišćenje lica ima napredne senzore za analizu kože, i prvi je beauty uređaj na svijetu koji, na temelju analize kože, personalizira način čišćenja lica. LUNA fofo pomaže očitati razinu hidratacije kože, odrediti njezinu stvarnu starost te ocijeniti cjelokupno stanje, od 1 do 100.

Kroz prikupljene podatke, uređaj kreira rutinu njege za što optimalniji rezultat.

LUNA fofo je novost, uređaj napredniji od drugih u ovoj kategoriji“, objašnjava Filip Sedić, CEO i osnivač tvrtke FOREO. „LUNA fofo prikuplja informacije uz pomoć aplikacije FOREO For You te na taj način prilagođava jačinu, trajanje i frekvenciju T-Sonic pulsacija, odnosno kreira personalizirani tretman primjeren upravo vašoj koži

Svake 3 sekunde u svijetu se proda jedan FOREO LUNA uređaj: ako LUNA fofo krene istim putem, ovaj pametni uređaj za čišćenje lica ubrzo će promijeniti način na koji brinemo o svojoj koži.

LUNA fofo uređaj dostupan je u više boja od 1. listopada 2018. u DM drogerijama diljem Hrvatske.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".