Bubble pletenice najotmjeniji su look ovog ljeta i najlakši su način da podignete svoju frizuru

Bubble pletenice nude cool zaokret na jednostavnim repovima ili klasičnim pletenicama, a za njihovu izradu potrebno je samo nekoliko sekundi
Vidi originalni članak

Kada su u pitanju ljetne frizure, glavni je prioritet pronaći chic i praktičnu opciju koja može izdržati vrućinu, a pritom izgledati elegantno. Ove sezone ‘bubble’ pletenice postale su glavni izbor za osobe koje žele urediti svoju kosu bez napora. Ove razigrane i privlačne pletenice ne samo da dodaju dašak otkačenosti, već pružaju i praktično rješenje za stiliziranje tijekom ljeta.

Možda nije nova frizura, ali ponovno je u porastu. Zapravo, viđamo je bez prestanka na našim društvenim mrežama u posljednje vrijeme. A pletenice se ne pojavljuju samo na društvenim mrežama, vidjeli smo ih u hit HBO-ovoj emisiji Euphoria, kako ih nosi Cassie Howard, koju glumi Sydney Sweeney, Gigi i Bella Hadid, a i Olivia Rodrigo.

Iako mogu izgledati kao profesionalni stil i kao da ih je teško postići, bubble pletenice zapravo je nevjerojatno lako napraviti sami kod kuće. Slavna frizerka Cynthia Alvarez opisuje izgled kao "jedan ili više repova koji su vezani gumicama za kosu kontinuirano niz konjski rep, s otprilike centimetar ili dva razmaka između njih." Da, to je otprilike to. 

Bubble pletenice nude cool zaokret na jednostavnim repovima ili klasičnim pletenicama, a za njihovu izradu potrebno je samo nekoliko sekundi. Uglavnom, ako možete napraviti konjski rep, možete napraviti i bubble pletenice, evo kako:

Započnite s vezanjem kose u rep. Stavite visoki konjski rep ako želite više sportskog izgleda, ili srednji rep ako želite ležeran izgled i niski rep ako želite elegantniji izgled.

Uzmite drugu gumicu za kosu i zavežite je nekoliko centimetara niže u konjski rep. Prstima povucite prostor između prve i druge trake za kosu kako biste je olabavili u obliku mjehurića.

Nastavite ponavljati ovaj korak još nekoliko centimetara niz konjski rep dok ne dođete do dna. Ostavite dio na kraju labavim kako bi pletenica izgledala moderno.

I eto ga, jedna vrlo jednostavna bubble pletenica. Možete promijeniti izgled stvaranjem dviju pletenica poput kikica ili eksperimentirati tako što ćete nešto zaokrenuti na svoj način s dodatnim uvijanjima i okretajima unutar mjehurića.

Prva nogometna lopta od piva kao poklon Marku Pjaci za povratak u Zagreb
Kombinacija svilene suknje i kratke bluze pristaje joj kao salivena: 'Najviše volim crno-bijele kombinacije'
Modno osviještene prijateljice očitale lekciju iz ležernog stila: 'Crna nam je omiljena ne-boja i više preferiramo ravnu obuću'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".