Bombshell šiške novi su hit na društvenim mrežama, a odlične su za one koji ne žele drastičnu promjenu

Dok šiške dodaju šarm, ostatak kose je malo opušteniji umjesto da se naslanja na velike fenirane frizure koje smo često viđali
Vidi originalni članak

Šiške imaju moć transformirati vašu frizuru i dodati dašak privlačnosti cjelokupnom izgledu. Među raznim stilovima šiški, ‘bombshell’ šiške su se pojavile kao izvrsna chic i glamurozna opcija. Ove šiške koje uokviruju lice stvaraju osjećaj tajanstvenosti i sofisticiranosti koji odmah podiže svaku frizuru. Ako ste spremni za šiške i želite ih srediti kako treba, evo zašto biste trebali odabrati baš ove.

Dok šiške dodaju šarm, ostatak kose je malo opušteniji umjesto da se naslanja na velike fenirane frizure koje smo često viđali. Što se tiče oblika šiške, lakši je i prozračniji od klasičnih šiška, što ih čini idealnom opcijom za ljeto. Još bolje, odgovaraju različitim oblicima lica. 

Ako želite isprobati ove šiške, možete ih i sami napraviti kod kuće slijedeći savjete frizerke Andree Henty. “Počnite s nešto manjim dijelom nego inače za šiške,” rekla je Andrea. "Uvijek šišajte ukoso kako biste postigli prirodan završetak.” 

Šišajte kosu malim pokretima, a ne vodoravno preko ruba kose. Počnite urezujući početni oblik, ne kraći od sredine nosa. Kad oblik bude pravi, polako ih skratite. Naposljetku, kako prenosi Glamour, prođite kroz kosu kako biste ih oblikovali i podrežite škarama za teksturiranje gdje je to potrebno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrea Jaclyn (@andreahenty)

'No make up' šminka naglašava prirodnu ljepotu, a idealna je za dolazak toplijih i sunčanih dana
Beyoncé najavila svoj novi brend - proizvodi za njegu kose inspirirani njezinom majkom
Meghan i Harry zablistali na dodjeli nagrada: Vojvotkinja u zlatnoj dizajnerskoj haljini, a princ u klasičnom odijelu
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".