Boja kose kao u Kylie

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Kylie Jenner, najmlađa od sestara Kardashian, poznata je po čestom mijenjanju frizure, od dužine do boje kose, a isprobala je gotovo sve, pa čak i zelenu.
Vidi originalni članak

Najmlađa od famoznih sestara Kardashian, 18-godišnji model Kylie Jenner, osim po dobrom stilu, poznata je i po čestom mijenjanju boje kose. Prirodno tamnokosa, Kylie zna mijenjati boju svakih nekoliko dana, a isprobala je gotovo sve, od plavih do crnih nijansi, a nerijetko eksperimentira zelenom, rozom, baby plavom. I dok se u javnosti dugo nagađalo boja li sestra Kardashian zaista kosu ili stavlja perike, sama Kylie je razriješila misteriju nakon što je objavila post na blogu. Čitateljima je otkrila kako je prvi put obojala kosu sa 16 godina bez majčinog znanja i da je otada postala ‘ovisna’ o tim promjenama jer joj to podiže samopouzdanje te da ne voli dugo izgledati isto.

Kako zbog čestog tretiranja kemikalijama ne bi uništila kosu, Kylie koristi ekstenzije i perike. Još je otkrila kako u suradnji s odličnim izrađivačem perika koji se zove Tokyo osmišljava nove frizure i boje, a on je zaslužan i za njenu poznatu menta zelenu boju kose koju je nosila na otvorenje restorana Sugar Factory za vrijeme Fashion Weeka. Svoju strast prema kosi pokazala je i vlastitom kolekcijom ekstenzija Kylie Hair Kouture u suradnji s brendom Bellami Hair, a kolekcija sadrži 16 različitih boja. Svoje promjene redovito objavljuje na Instagramu i sve joj boje odlično stoje, a mi vam donosimo nekoliko nijansi, možda vas inspirira na promjenu imidža.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".