Boja koju ćemo ovog proljeća viđati svuda: Posebno će se svidjeti brinetama koje traže odmak od klasike

I dok su nas prije nekoliko sezona osvojili tonovi crvene i ružičaste u plavoj kosi, ovog je proljeća došao red na brinete.
Vidi originalni članak

Brinete, donosimo odličnu ideju ako tražite osvježenje i promjenu ovog proljeća i želite napraviti mali odmak od klasike. Dolazi pod imenom strawberry brunette, odnosno u doslovnom prijevodu "jagoda-brineta". I dok su nas prije nekoliko sezona osvojili tonovi crvene i ružičaste u plavoj kosi, ovog je proljeća došao red na brinete. Strawberry brunette opisana je kao kombinacija smeđih nijansi s dodatkom crveno-ružičastih pramenova

Ovakva je nijansa, piše Glamour, idealan izbor za sve brinete koje žele začiniti prirodnu boju kose, a pritom ostati unutar prirodne palete nijansi. Tijekom nekoliko posljednjih mjeseci, porasla je potražnja za nijansama crvene, kao što su jarko crvena i bakrena, a među njima je i strawberry brunette. Njega ovakve kose jednostavnija je nego ikad jer na tržištu postoji široka paleta proizvoda koja olakšava kućnu njegu i poboljšava izgled kose i njezin sjaj, bez obzira na to imate li prirodno crvenkaste tonove ili pramenove. 

Ovakve su nijanse već isfurale neke it djevojke, poput Zendaye i Kendall Jenner koje su smeđe tonove zamijenile miksom nijansi crvene, narančaste i ružičaste. Nova boja koju nosi Kendall, snažno je odjeknula i mnoge su žene poželjele upravo tu nijansu u kosi ovog proljeća. 

Nova tehnika obrnutog pranja pomaže s masnom kosom te tankoj kosi daje volumen

 

O popularnosti ove nijanse najbolje svjedoči činjenica da su neki londonski frizeri osmislili specijaliziranu uslugu kako bi za svoje klijente pronašli najlaskaviju nijansu crvene. U obzir bi uzeli podton kože, boju očiju, teksturu kose i garderobu kakvu osoba nosi pa je, prije nego se odlučite na ovakvu promjenu, najbolje posavjetovati s frizerom i zajednički pronaći onu idealnu nijansu. 

I domaće se frizerske stručnjakinje slažu kako su crvene i bakrene nijanse, čak i onda kad dolaze samostalno, odnosno ne kombiniraju se sa smeđom podlogom, apsolutni hit ovog proljeća. Tako je Tea Matičević iz salona Opium rekla da su hit topliji tonovi od tipične đumbir crvene i crvene nijanse, kao i crveno-smeđe boje koje su savršene za one koji više preferiraju crvenu nijansu prirodnog izgleda.Izdvojila je i pastelno ružičaste nijanse kao pramenove ili punu boju jer su zabavne, mladenačke i dodaju blještavilo u kosu. 

 

Kate Middleton u tenisicama od 300 kuna: Isti model nosi već godinama, a super su izbor jer pašu na sve

"Razoružala" nas je osmijehom i stajlingom: Studentica nosi torbu za kojom je vladala velika potražnja među Hrvaticama

Jedna u efektnim čizmama, druga u trendi tenisicama: 'Često razmjenjujemo garderobu i uvijek idemo zajedno u šoping'

Čak i ako niste fan cvjetnih mirisa, među ovim parfemima biste mogli pronaći svog favorita za proljeće

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".