Bob je opet hit jesenska frizura, a ova verzija posebno je trendi: Jednostavna je za održavanje, a izgleda jako cool

Frizeri ga opisuju kao "bob odrezan nožem", a poseban je po tome što je ležeran, opušten, ali i dalje jako chic
Vidi originalni članak

Iz četiri popularna zagrebačka frizerska salona otkrili su nam najveće trendove u šišanju i bojama kose za jesenske i zimske dane pred nama, a kad je riječ o frizurama, i dalje, naravno, prednjače bob lob. Njihova popularnost uopće ne treba čuditi, s obzirom na to da su takve frizure vrlo jednostavne za održavanje, ne zahtijevaju redovitost u frizerskom salonu, a uvijek izgledaju chic i imaju wow-efekt. 

Iz četiri zagrebačka salona otkrili su nam najpopularnije frizure i boje kose za jesenske i zimske dane pred nama

Ako je bob i vaš odabir, onda imamo super prijedlog - radi se o frizuri koja je posljednjih nekoliko tjedana osvojila društvene mreže, a frizeri je opisuju kao "bob odrezan nožem", odnosno tzv. nesavršeni bob kojeg već sad nazivaju jednim od najtrendi jesenskih odabira. Što zbog trenutačne situacije s pandemijom koronavirusa, što zbog mora i godišnjih odmora, ljudi ne posjećuju često frizerske salone pa im je kosa poprimila oblik i dužinu od onih koje su na početku poželjeli i imali.

- Klijenti u frizerske salone dolaze spremniji na radikalnije ili drastičnije promjene i isprobavaju frizure o kojima na početku nisu razmišljali, rekli su stilisti za Glamour i dodaju da klijenti sve više traže buntovnije i ležernije frizure koje nisu toliko stroge i savršeno ravne pa je bob s početka priče savršen odabir. Postiže se opušten i ležeran izgled koji i dalje ima chic prizvuk, a još ga je jednostavnije održavati od klasičnog, potpuno ravnog boba. 

Kao prednost ovakvog odabira, frizeri navode gušći i zdraviji izgled kose, a uvijek se možete poigrati sa stiliziranjem kose i odabrati lagane valove ili messy look, koji je i ove jeseni posebno popularan. 

S bobom nećete pogriješiti, a inspiraciju možete pronaći u galeriji:

FOTO: Instagram @xeniaadonts FOTO: Instagram @vanessaevelynh FOTO: Instagram @kaiagerber FOTO: Instagram @taylorlashae FOTO: Instagram @vikyandthekid FOTO: Instagram @theannawintour FOTO: Instagram @brittanyxavier FOTO: Instagram @zoeydutch FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @lucyhale FOTO: Instagram @karliekloss FOTO: Instagram @jjmorrow FOTO: Instagram @emmaroberts FOTO: Instagram @dualipa FOTO: Instagram @chloehelenmiles FOTO: Instagram @brielarson FOTO: Instagram @anhcotran FOTO: Instagram @anhcotran FOTO: Instagram @amandajsmart FOTO: Instagram @alexachung

Koristite kokosovo ulje za njegu kose? Stručnjaci misle da to nije najbolja ideja; evo što ono radi kosi
Postoji li razlika između jeftinih i skupih šampona za kosu?
Zaboravite na tanku kosu: Pet frizura koje možete isprobati ako želite da vam kosa izgleda voluminoznije i gušće
Imate li ponekad osjećaj da vas boli kosa? Evo u čemu je zapravo problem i kako ga riješiti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".