Bob je i dalje u fokusu: Nosi se varijanta koja se lako održava i pristaje različitim oblicima lica

Kada je u pitanju bob, zbilja je mnogo opcija između kojih se može birati. Tu je onaj dužine do ključne kosti, french bob dužine do ruba brade, zatim kovrčavi bob, no upravo je spomenuti asimetrični bob taj koji preuzima titulu najpopularnijeg.
Vidi originalni članak

Zahvaljujući Gisele, Kim Kardashian i Beyonce, dugačka, ravna kosa sa sleek efektom vraćena je u fokus posljednjih nekoliko sezona, no ako ipak preferirate nešto kraće i ležernije frizure, vrijeme je za bob. Bob frizure omiljene su već nekoliko godina, a sa svakom novom sezonom, drugačija verzija boba dobije it predznak. Odlično su ga isfurale poznate cure poput Kaie Gerber, Lily James i Eve Mendes, a svestrani bob u prvom je planu i ovog proljeća. Točnije, njegova asimetrična varijanta. 

Kada je u pitanju bob, zbilja je mnogo opcija između kojih se može birati. Tu je onaj dužine do ključne kosti, french bob dužine do ruba brade, zatim kovrčavi bob, no upravo je spomenuti asimetrični bob taj koji preuzima titulu najpopularnijeg.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Asimetričan bob doživljava veliki povratak ove godine. On je izvrstan izbor jer pristaje različitim oblicima lica, kao i različitim teksturama kose, ovisno o tome koliko se kratko želite ošišati - ispričala je frizerska stručnjakinja za Glamour. Asimetrični bob nešto je kraći od klasičnog boba i šiša se na nejednake dužine kako bi jedna strana bila kraća od druge. Radi se o nešto klasičnijem odabiru frizure, s malim pomakom kako bi frizura bila otkačenija i zabavnija. 

Ako razmišljate o ovakvom bobu, postoje dvije opcije šišanja. Jedna je bob duljine do ruba brade kojeg je najbolje nositi s razdjeljkom sa strane, tako da stranu na kojoj ima manje kose stavite iza uha. Frizerski stručnjaci savjetuju i nošenje ukrasa za kosu kako bi frizura dobila pravi statement prizvuk. S druge strane, ako želite duži asimetričan bob, također napravite razdjeljak sa strane, a on super izgleda kad se nosi u stilu laganih, razbarušenih valova, čime postižete opušuten i neopterećen look, idealan za toplu sezonu pred nama.

Frizeri za Glamour savjetuju i upotrebu suhog šampona na korijenu kose koji će joj dati dodatan volumen. 

Stručnjakinja iz popularnog zagrebačkog frizura otkriva kakve frizure i boje kose imaju moć pomlađivanja
Frizeri iz šest popularnih zagrebačkih salona otkrivaju najveće trendove u kosi za proljeće
Ovoj zgodnoj djevojci kožne hlače stoje fantastično, a cipelama nas je oduševila!
Mia Kovačić "pomela" je špicu u jednom od najšarenijih izdanja, a sportski chic super joj stoji

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".