Bob frizure sve su popularnije, a nadolazeće proljeće pravo je vrijeme za promjenu frizure!

Već neko vrijeme nosi se bob frizura u raznim oblicima, a nova sezona idealno je vrijeme za dužinu ispod ramena
Vidi originalni članak

Bob frizure pojavile su se već devedesetih godina, ali tada su izgledale nešto drugačije. Kosa se uvijala prema unutra ili prema van i to posebnom četkom za kosu koja se koristila kod feniranja. Danas se bob može vidjeti poprilično često. Možda je razlog tome što je ovo stvarno jednostavna frizura, a možda samo prekrasno izgleda i stoji gotovo svima, a pogotovo curama izduženog lica.

Valovita kosa veliki je hit; inspirirajte se trendsetericama u galeriji:

FOTO: Instagram @lidijalesic FOTO: Instagram @nikaturkovic FOTO: Instagram @paolaalberdi FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @dorica505

Neke cure vole nositi bob u kraćoj varijanti s valovima ili ravan, dok neke ipak više vole dulji bob do i ispod razine ramena.

U videu pogledajte kako je izgledalo snimanje naslovnice Diva magazina s prekrasnom Josipom Dragun:

Mogućnosti je mnogo, a ova frizura je omiljena i brojnim poznatim Hrvaticama. Jednostavna je za održavanje, praktična je i odličan odabir u toplijim mjesecima.

Kod duljeg boba je dobro što je kosa dovoljno dugačka da se stavi u rep, a opet dovoljno kratka da ne stvara probleme. S druge strane, ako imate jako dugu kosu i sada želite promjenu, dugi bob je odličan izbor.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".