Bob frizura idealna za ljeto: Nije zahtjevna za održavanje, a može se stilizirati na razne načine

Ljepota je u tome što čak i unutar jedne dužine postoji svestranost. Djeluje lijepo ako je rub izrezan čisto i oštro. Ili ga možete nositi malo razbarušengo i neurednog izgleda
Vidi originalni članak

Jawbone bob frizura je koja crpi inspiraciju iz koncepta konturiranja u šminkanju. Slično kao što konturiranje naglašava i definira crte lica, jawbone bob fokusira se na naglašavanje i oblikovanje linije čeljusti kroz šišanje. Ovaj stil karakterizira precizan kroj koji prati prirodnu konturu čeljusne kosti, stvarajući uglađen i laskav učinak.

Što se tiče odabira određene dužine, jawbone bob je savršen budući da je kratak i upečatljiv, ali nije prekratak, još uvijek ga možete staviti u punđu ili zavezati u kratki rep. Ova frizura može se prilagoditi različitim oblicima lica i teksturama kose, što omogućuje raznovrsnost opcija stiliziranja.

Ljepota je u tome što čak i unutar jedne dužine postoji svestranost. Djeluje lijepo ako je rub izrezan čisto i oštro. Ili ga možete nositi malo razbarušengo i neurednog izgleda, kako piše Glamour.

No, budite svjesni da biste zadržali taj oblik super svježe, morat ćete se posvetiti održavanju. “Da biste održali ovaj super cool stil, morate nastaviti s redovitim šišanjem i oblikovanjem, jer kada izraste, to ćete stvarno primijetiti, a kosa može postati neposlušna,” objašnjava Dom Seeley, frizer slavnih i međunarodni kreativni direktor ColorWow hair. 

Ovakav bob funkcionira na većini tekstura, ali morat ćete ga podesiti tako da vama najbolje odgovara. “Od ravne do valovite kose potrebno je minimalno truda i možete se odlučiti za oblik koji najbolje odgovara vašim crtama lica”, kaže Dom. "Kovrčavoj teksturiranoj kosi potrebno je doraditi oblik kako bi kosa pratila čeljusnu kost.”

Bilo da želite dodati definiciju svojoj liniji čeljusti ili tražite modernu i chic frizuru, jawbone bob nudi suvremeni pogled na frizuru koja kombinira precizno šišanje s načelima oblikovanja lica.

Osvojila nas je stilom i osmijehom: Kombinaciji simpatične Katarine nećete pronaći zamjerku!
Tekući puder koji u beauty svijetu ima kultni status: Dolazi u više od 60 nijansi, a na licu je postojan cijeli dan!
Cool studentica kao odlična inspiracija: Nosi kombinaciju koja je hit svakog ljeta i nikada ne dosadi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".