Blowout frizura koju nosi Kate Middleton novi je hit, a izgleda luksuzno, svevremenski i sjajno

Od kroja, do boje i stajlinga, promijenila je sve i oduševila brojne na društvenim mrežama.
Vidi originalni članak

Kate Middleton je u posljednje vrijeme malo promijenila svoj glamurozni izgled, uvodeći neke suptilne izmjene uz svoju novu ulogu princeze od Walesa. Njezina prepoznatljiva frizura ‘Kate blowdry' dobila je novu promjenu koja djeluje ultraluksuzno i ​​uglađeno, ali zahvaljujući labavijem, opuštenijem valu, modernija je, pristupačnija i veoma poželjna.

Bezvremenski stil i blowdry frizura Kate Middleton ponovno su moderni ove godine. Od kroja, do boje i stajlinga, promijenila je sve i oduševila brojne na društvenim mrežama. Naime, odmaknula se od midi kroja, brond pramenova i lepršavih kovrča koje smo viđali da nosi prije.

Osim što je produžila kosu, Kate je uvela lagane slojeve za malo više teksture i kretanja, kao i zapanjujuće uokvirivanje lica. Vidjeli smo dodatak nekih pramenova koje uokviruju lice i koje su sjajan način da promijenite svoj stil bez gubitka dužine. Ako razmišljate o vlastitoj obnovi frizure, porazgovarajte sa svojim stilistom o dodavanju šiški i uokvirivanju lica kako biste konturirali svoj rez prema obliku lica.

Kate je također zamijenila svoju ljetnu boju za bogatije tonove. Princeza od Walesa je za zimu debitirala u čokoladnoj boji crnke. Pozdravila se sa svijetlim, ljetnim pramenovima u korist sjajne, tamnije kose.

Što se tiče njezinog poznatog blowout izgleda, podjednako izgleda skupo i nosivije. Iako je i dalje bezvremenski, nova Kate blowdry frizura je nešto manje voluminozna s opuštenijim valovima i sjajem. 

Trener čiji stil obožavamo u genijalnom zimskom stajlingu: 'Volim sve nijanse zelene, osim kričavih'
Bottega Veneta: Bijegom s društvenih mreža do još veće ekskluzivnosti (i profita)
Zagasite boje oživljavaju blagdanski stol na potpuno novi način

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".