Blagdansko darivanje u zadnji čas

Malom gestom zahvali svojim najdražima
Vidi originalni članak

Priznaj, unatoč prošlogodišnjoj odluci kako te Božić sljedeće godine neće preduhitriti i ove se godine događa ista priča. Preostalo je svega nekoliko dana do blagdanskog darivanja, a ti još uvijek razmišljaš o tome što ćeš kupiti svojim najdražima. Ili jednostavno, uza sve svakodnevne obveze, vjerojatno i nije bilo dovoljno vremena za kupnju poklona. Rješenje ipak postoji i u takvim slučajevima, a spriječit će stresnu potragu koja se nerijetko pretvori u bauljanje po trgovinama bez prave ideje o tome što želimo kupiti.

Kako bi tome doskočio, vrijedne ruke djelatnika dm-a složile su zanimljive poklon pakete u kojima se nalaze neki od najtraženijih ovogodišnjih kozmetičkih proizvoda koji će zacijelo naići na odobravanje i tvojih najdražih. Vjerujemo i tebe, dok s uzbuđenjem promatraš dragu osobu u onom čarobnom trenutku odmotavanja i otkrivanja poklona. Dobra je vijest što je dm za sve članove Svijeta prednosti osigurao poklon pakete snižene za 30% u razdoblju od 19. prosinca do 08. siječnja.

Uz atraktivne poklon pakete, na dm-ovim se policama nalazi širok izbor mirisa nekih od najpoznatijih svjetskih mirisnih imena. Mirisi su uvijek dobar poklon, osobito kada ih daruješ dragoj osobi čiji ukus, barem kada je to u pitanju, već dobro poznaješ. Ako pak voliš eksperimentirati i svoje najbliže želiš iznenaditi nekim novim mirisom u njihovoj kolekciji, zacijelo ćeš među bogatom dm-ovom ponudom pronaći onaj koji će ju dobro upotpuniti.

Posjetiš li dm već danas, možeš ostvariti popust od 40% na odabrane mirise, uz predočenje active beauty kartice. Za darivanje nikada nije kasno, pa tako snižene cijene privlačnih mirisa traju do kraja prosinca.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".