Blagdanski paketi za svaki džep!

Blagdasnki duh prisutan je u izlozima trgovina, na ulicama u kafićima... Radio postaje počele su odbrojavanje do Božića puštanjem blagdanskih klasika. Kako biste izbjegli histeriju i kupovanje darova najmlijima u zadnji čas, počnite na vrijeme s pripremama. Izvrsno rješenje su darovni setovi koji podjednako oduševljavaju sadržajem, ali i ambalažom
Vidi originalni članak

Ukoliko ste od onih koji sve ostavljaju za zadnji čas (mi jesmo), pa većinu darova za blagdane najmilijima kupujete "pet do dvanaest", imamo rješenje kako da ove godine izbjegnete takav stres. Krenite na vrijeme (sad) i pomalo skupljajte iznenađenje koja želite servirati najmilijima ispod bora. Odlično i praktično rješenje su darovni setovi i to iz više razloga: sadrže više proizvoda, korisni su i lijepo su ubakirani  - ukratko - tri muhe jednim udarcem. U darovnim setovima može se pronaći svašta, od omiljenih slastica, preko finih vina i delicija do kozmetike. Mi smo se odlučili pogledati što za blagdasnku sezonu predlažu domaće drogerije i parfumerije. Predstavljamo vam one koji su nam najviše "zapeli" za oko. I još jedan bonus, koji je u današnje vrijeme vrlo bitan, cijenovno dosta variraju, ali svatko će pronaći nešto prihvatljivo svom stanju na tekućem računu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".