Biobaza Winter Magic: Kraljevska poslastica za njegu kože

Čaroliju blagdana unesite u svoju kupaonicu posebnom Biobaza Winter Magic Queen's Pudding kolekcijom. Nadahnuta sastojcima kraljičinog omiljenog blagdanskog deserta – pudinga, sadrži najfinije prirodne sastojke koje i koža obožava. Uživajte u bogatim teksturama i toplom gourmet mirisu.
Vidi originalni članak

Biobaza, prirodna kozmetika i za ove blagdane je pripremila svoju neodoljivu Winter Magic kolekciju bogatih, hranjivih tekstura i gourmet mirisa kraljičinog omiljenog deserta - pudinga. Birani proizvodi za njegu usana, ruku i tijela dolaze u luksuznim, pažljivo osmišljenim i dizajniranim pakiranjima ukrašenim likovima iz Orašara. Kolekcija također nudi i razigrane poklon pakete u raskošnim kutijama.

Unesite u svoju kupaonicu luksuzno blagdansko ozračje i njegujte se od glave do pete bogatim prirodnim formulacijama Biobaza Winter Magic limitirane kolekcije. Ova četvrta, Queen's Pudding kolekcija, svojom kombinacijom vanilije, badema, korice naranče i limuna miriše raskošno i aromatično. Takav topli miris oduševljava u hranjivim formulacijama, obogaćenim biranim maslacima, uljima i biljnim ekstraktima. Kolekcija sadrži: tekući sapun i kremu za njegu ruku, hranjivi gel za tuširanje, deo roll-on, njegujuću kremu za tijelo, bogatu pomadu za ciljanu njegu osjetljive kože i balzam za usnice. 

Novitet u kolekciji je šareni i razigrani poklon za djecu. Uživat će u njegujućem učinku i prirodnom mirisu ove posebne, blagdanske kolekcije. Kolekcija sadrži poznate Biobaza formulacije za njegu usana, ruku i tijela te donosi po prvi puta kozmetiku za njegu djece dostupnu u šarenom Kids poklon paketu. U Winter Magic Queen's Pudding kolekciji su i tri luksuzno pakirana poklon paketa koja će izazvati oduševljenje ispod bora.

Ovu kolekciju potražite u svim dm prodavaonicama i u web-trgovini www.dm.hr, a kako je riječ o ograničenoj kolekciji, preporuka je da omiljene proizvode potražite što prije.

Cijene proizvoda su:
3u1 Body&Hair hranjivi gel za tuširanje, 400 ml, 4,25 €
Tretman za ruke: tekući sapun za ruke (250 ml) + hranjiva krema za ruke (250 ml), 6,70 €
Hranjiva krema za tijelo, 250 ml, 4,10 €
Deo roll-on, 50 ml, 3,30 €
Univerzalna pomada 30 ml, 2,45 €
Balzam za usne, 4,5 g, 2,65 €

Spoj visokih čizama i sportske majice: Zgodna Nevena opisuje se kao 'ziherašicu' u odijevanju
Popularnim je komadima dala svoj stilski potpis: 'Pratim trendove, a podjednako nosim i ležerne i elegantne outfite'
Spektakularno odijelo za wow-dojam: Lepa Brena blista u kompletu kojeg je nadopunila jednako efektnim šeširom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".