Biobaza predstavlja tri nove, prirodne kreme za ruke - ekstenzije najprodavanijih kolekcija za njegu tijela

Bogate teksture s čak 96% sastojaka prirodnog podrijetla, Biobaza kreme za ruke namijenjene su održavanju mladolikog izgleda kože, umirivanju i hidrataciji te hranjivoj njezi.
Vidi originalni članak

Biobaza predstavlja tri nove kreme za njegu ruku inspirirane trima najprodavanijim Biobaza kolekcijama za njegu tijela – Botanic Garden, Silky Comfort i Flower Romance. Bogate teksture, 96% prirodne formulacije s pažljivo odabranim, potentnim uljnim, biljnim i cvjetnim kompleksom nove kreme ciljano djeluju na osjetljivu kožu ruku. U praktičnom pakiranju, sa smanjenim udjelom plastike, uvijek mogu biti pri ruci i u trenu nahraniti, umiriti, njegovati nježnu kožu ruku osjetljivu na negativne vanjske utjecaje.

U novoj kolekciji Biobaza krema za ruke nalaze se tri kreme:

- SILKY COMFORT krema na bazi hranjivog arganovog i jojobinog ulja te karite maslaca izdašno njeguje, regenerira i vraća osjećaj svileno meke kože, ugodne na dodir. Prepoznatljivog, toplog mirisa, prava je poslastica za male rituale svakodnevne njege ruku, ali i bogatu njegu nakon manikure ili prije spavanja. Ostavlja fini, tanki sloj na rukama koji učinkovito štiti osjetljivu kožu od isušivanja i negativnih vanjskih utjecaja. Lijepo se razmazuje i brzo upija bez neugodnog masnog, ljepljivog traga na dlanovima.

- BOTANIC GARDEN krema sadrži bogatu kombinaciju biljnih ekstrakata, s naglaskom na smilju, te sedam hranjivih ulja i karite maslac, a njen je visoko potentan učinak odmah vidljiv na koži. Izdašno njeguje, ali i „briše“ znakove starenja, vraća tonus i gipkost koži te prevenira pojavu tamnih mrlja. Obožavanog mirisa, donosi ozračje netaknute jadranske prirodne i štiti kožu od negativnih vanjskih čimbenika. Ugodna je na koži, koja dugo nakon nanošenja ostaje blistava, meka i podatna.

- FLOWER ROMANCE krema je na bazi prirodnih ekstrakata, hranjivih ulja i hidroliziranog proteina riže čija hidratantna, lagana tekstura u trenu osvježava umorne, suhe, ispucale ruke. Idealna je za brzi oporavak osjetljive, iritacijama sklone kože jer ekstrakti šipka i božura djeluju umirujuće. Nježan, osvježavajući cvjetni miris stvara osjećaj ugode, ne samo za kožu, već za sva osjetila.

Nove kreme dostupne su u drogerijama i većim trgovinama po neobavezujućoj, preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2,95 EUR za 50 mL.

Najbolje maskare za osjetljive oči koje daju voluminozan izgled trepavicama, a ne uzrokuju suzenje
Kako savršeno nanijeti lak za nokte za manikuru bez grudica ili crta, prema savjetima sturčnjaka
Gucci izbacio nove mokasinke: Najpopularnija proljetna cipela dignuta je na novu razinu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".