Biljni keratin i med za obnovu vaše kose!

Vaša kosa zaslužuje najbolje, stoga se prepustite ovoj inovativnoj formuli koja će transformirati vašu kosu iz suhe i oštećene u lijepu, mekanu i sjajnu.
Vidi originalni članak

Svijet kozmetičkih inovacija upravo je dobio novu zvijezdu - APIVITA KERATIN REPAIR liniju!

Čarobna linija obogaćena je BILJNIM KERATINOM I MEDOM, stvarajući nježan veo koji omata svaki pramen vaše kose. Zaboravite na nepoželjne frizove, dijelove koji se lome i krhke pramenove!

Biljni keratin dubinski prodire u strukturu kose pružajući potrebnu obnovu i zaglađenost vlasi. Med dodatno hidratizira i hrani kosu, te je čini nevjerojatno mekom i sjajnom.

Vaša kosa zaslužuje najbolje, stoga se prepustite ovoj inovativnoj formuli koja će transformirati vašu kosu iz suhe i oštećene u lijepu, mekanu i sjajnu. Osvježite svoju kosu i dopustite joj da zablista s KERATIN REPAIR linijom - pravom revolucijom u njezi kose!

LIJEPA KOSA KAO IZ FRIZERSKOG SALONA!
KEREATIN REPAIR liniju čine šampon, regenerator i maska za kosu uz glavne sastojke liposomski med i biljni keratin.

Šampon s laganom kremastom pjenom nježno čisti suhu oštećenu kosu bez sulfata. Obogaćen liposomskim medom, biljnim keratinom i grčkim organskim ružmarinom, pruža hranjivu njegu, oblikuje kovrče te sprečava pucanje vrhova. Pantenol i ulje algi dodatno pružaju hidrataciju i mekoću, čineći ga idealnim nakon brazilskog keratinskog tretmana.

Svilenkasti nježni regenerator obnavlja suhu oštećenu kosu, sprječava pucanje vrhova, te štiti od toplinskog oštećenja.

Baršunasta kremasta maska za kosu pruža dubinsku njegu i jačanje zahvaljujući liposomskom medu. Obnavlja suhu i oštećenu kosu, štiti od ispucanih vrhova i lomljenja te kontrolira elektricitet.

Novu Apivita Karatin liniju možete pronaći u Apivita store-u u Zagrebu na adresi Gundulićeva ulica9, Muller prodavaonicama, svim bolje opskrbljenim ljekarnama i ljekarničkim web shopovima, te na www.delmerion.hr

Zapamtite, tajna lijepe i zdrave kose krije se u prirodi!

Zendaya oduševljava svakim pojavljivanjem na crvenom tepihu, a evo njezinih najboljih izgleda do sada
U Šulekovoj traje prava proljetna čarolija: Pogledajte divne prizore iz najružičastije ulice u Zagrebu
Zgodna dama savršeno spaja eleganciju i ležernost, a tenisice koje nosi Hrvatice obožavaju

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".