Bezvremenski klasik: Frizura koju možete probati ako želite promjenu, ali niste spremni na drastičan rez

Ovakva je frizura odličan odabir ako želite nešto novo i osvježavajuće, a istovremeno niste spremni za veliku promjenu.
Vidi originalni članak

Bob, bezvremenska frizura koja nikada neće izaći iz mode, ponovo je na vrhuncu popularnosti. Ovaj klasik je privlačan zbog svog jednostavnog i elegantnog izgleda te sposobnosti da se prilagodi svakoj ženi.

Bob frizura se može stilizirati na mnoge načine, od ravne i glatke do valovite i chic. Ovaj stil frizure može biti izuzetno koristan ako želite promjenu u svom izgledu, ali niste spremni na drastičan rez. 

Ova frizura također omogućuje lakoću kod oblikovanja i čuvanja. Zbog svoje kratke duljine, frizura zahtijeva manje vremena za oblikovanje i održavanje, a i dalje može izgledati impresivno. Osim toga, prilagodljiva je i odlična za svaku ženu, bez obzira na oblik lica, teksturu kose ili dob.

Ovaj stil frizure može se izvoditi u nekoliko verzija, uključujući klasični bob, bob sa stranom i A-linijski bob. Ukratko, bob frizura je bezvremenski klasik koji svake godine ponovno osvaja srca. Ako ste u potrazi za promjenom, a ne želite drastičan rez, savršen je izbor za vas.

Najchic blejzeri i sakoi sa Zare s kojima će svaka kombinacija izgledati profinjeno:

FOTO: ZARA Blejzer, 55,95 EUR FOTO: ZARA Blejzer, 49,95 EUR FOTO: ZARA Sako, 59,95 EUR FOTO: ZARA Blejzer, 49,95 EUR FOTO: ZARA Sako, 39,95 FOTO: ZARA Blejzer, 59,95 FOTO: ZARA Blejzer, 59,95 EUR FOTO: ZARA Blejzer, 59,95 EUR FOTO: ZARA Blejzer, 59,95 EUR FOTO: ZARA Sako, 59,95 EUR FOTO: ZARA Blejzer, 55,95 EUR

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".