Beyoncé najavila svoj novi brend - proizvodi za njegu kose inspirirani njezinom majkom

Iako se može činiti da je ova najava došla iz vedra neba, Beyoncé nije prvi put zakoračila u svijetu ljepote
Vidi originalni članak

Baš kad smo mislili da Beyoncé ne može postati poduzetnija i ambicioznija, pjevačica je u objavi na Instagramu najavila skoro izdavanje svog prvog kozmetičkog brenda. Slikana ispred stola za šminkanje bez šminke s komadićem svoje kose i tankim uvijačem u ruci, slika također otkriva asortiman bočica za koje možemo samo pretpostaviti da su laboratorijski uzorci onoga što tek dolazi. 

"Koliko vas zna da je moj prvi posao bio čišćenje kose u maminom salonu? Destiny's Child započeli smo nastupajući za klijente dok su si uređivali kosu. Bila sam izložena toliko različitih vrsta poduzetnih žena u njezinom salonu. Iz prve sam ruke vidjela kako načini na koje njegujemo i slavimo kosu mogu izravno utjecati na naše duše. Gledala sam je kako zacjeljuje i služi tolikim ženama. Budući da sam toliko toga naučila na svom putovanju oko kose, oduvijek sam sanjala o tome da nastavim njezino naslijeđe.  Jedva čekam da iskusite ono što sam stvarala”, napisala je u objavi.

I kada je u pitanju zvijezdina osobna rutina njege kose, zdravlje i kvaliteta su najvažniji za pjevačicu, kako je prethodno otkrila njezina koloristica Rita Hazan za Harper's Bazaar.

Iako se može činiti da je ova najava došla iz vedra neba, Beyoncé nije prvi put zakoračila u svijetu ljepote, već je izdala svoj željni istoimeni miris Heat 2010., a 2008. bila je ambasador brenda za L'Oreal Paris.

Meghan i Harry zablistali na dodjeli nagrada: Vojvotkinja u zlatnoj dizajnerskoj haljini, a princ u klasičnom odijelu
U efektnoj suknji nije mogla proći nezamijećeno, a odlično ju kombinira uz proljetni klasik
Izvrsno nosi spoj elegancije i ležernost: 'Gledala sam da mi je nešto udobno, a istodobno chic'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".