Bestseler za oporavak kose s više od 87 tisuća 'petica' na Amazonu: 'Potpuno je promijenio kvalitetu moje kose'

Riječ je OLAPLEX N°3 Hair Perfector tretmanu koji je namijenjen obojenoj ili kemijski tretiranoj kosi. Pronašli smo ga u dm-u, a riječ je o jedinstvenom tretmanu bez sulfata i parabena koji sprječava ispiranje boje kose
Vidi originalni članak

Ako ste primijetili da vam je kosa postala suha i lomljiva nakon bojenja ili nakon upotrebe alata poput figara i pegle za kosu, vrijeme je da isprobate jedan od Amazonovih bestsellera za kojeg kažu da je namijenjen svim tipovima kose, a ima moć smanjiti oštećenja kose nakon tretmana. 

Riječ je OLAPLEX N°3 Hair Perfector tretmanu koji je namijenjen obojenoj ili kemijski tretiranoj kosi. Pronašli smo ga u dm-u, a riječ je o jedinstvenom tretmanu bez sulfata i parabena koji sprječava ispiranje boje kose. Održavana njezinu trajnost te je istovremeno njeguje, a opisuju ga kao prvi korak prema jačoj, mekšoj i zdravijoj kosi. 

Obnavlja vlasi koje su ugrožene zbog posljedica bojanja, stiliziranja ili čestog sušenja kose, a dovoljno ga je koristiti jednom tjedno, prije šamponiranja. Svilenkasta tekućina obnavlja 'polomljenu' kosu, što omogućava da boja između salonskih tretmana bude postojanja. Proizvod obilno nanesite na vlažnu kosu i zatim je pročešljajte od vlasišta do vrhova. Neka djeluje barem 10 minuta prije pranja, a možete ga ostaviti i preko noći. Preporuka je koristiti jednom tjedno ili 2-3 puta ako je kosa jako oštećena.

Proizvod smo pronašli na Notinu gdje 100 ml košta 29,50 eura. Osim u drogeriji, tretman za kosu dostupan je i na web shopovima poput Asosa i Cult Beautyja, ali i u parfumerijama poput dm-a. Dostupan je i na Amazonu, gdje ima više od 87 tisuća 'petica' i pozitivnih komentara te je jedan od najprodavanijih proizvoda kad je u pitanju njega kose. 

Da je s razlogom među bestsellerima, potvrđuju i brojne pozitivne recenzije:

– Koristim Olaplexov tretman jednom tjednom i ostavim ga na kosi preko noći. Stvara primjetnu razliku, lakše ju je stilizirati. Proizvod je skup, ali stvarno pomaže kosi koju perem svaki dan i približno četiri puta tjedno koristim uređaje s toplinom za stiliziranje. 

– Olaplex stvarno radi ono što se nalazi u opisu proizvoda. Potpuno je promijenio kvalitetu moje kose. Što ga više koristim, kosa mi je zdravija. Uopće nije masna. Nije riječ o površinskom tretmanu, poput tradicionalnog regeneratora, nego o proizvodu zbog kojeg kosa izgleda kao kad ste bili djeca. Osmišljen je za korištenje s drugim proizvodima, što i radim.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".