Besprijekorna koža ovog ljeta uz Elemis&Graziju!

Vidi originalni članak

Vodeći britanski brend za anti-aging njegu već 28 godina temelji na svojoj viziji udruživanja snaga prirode, znanosti i aroma i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Više nego uspješno! Samo njihova krema Pro-Collagen Marine u svijetu se proda svakih devet sekundi.

Njihovi temelji leže u pružanju odgovarajuće njege svakom pojedinom klijentu kroz pristup temeljen na dijalogu i proizvoda prirodnog podrijetla, vođenih znanošću, stručni, uvijek individualizirani i bez kompromisa u kvaliteti. Grazia se oduševila Elemis proizvodima i odlučila vas je razveseliti ovo ljeto s čak tri proizvoda koji su nam postali nezaobilazni dijelovi beauty rutine – Elemis nježan piling na bazi ruže, Elemis kremasti piling na bazi enzima papaje te Elemis razbuđujuća pjena za tuširanje.

Elemis nježni piling na bazi ruže vašu kožu će omekšati u učiniti blistavom! Mikrozrnca jojobe u kombinaciji s hidratantnim apsolutom ruže za nježan površinski piling koji kožu čini svilenkasto glatkom i mekanom na dodir.

Predstavljamo vam nagrađivani piling visokih performansi koji kombinira najbolje sastojke papaje i ananasa s antioksidansnom zaštitom aktivnih ekstrakata algi – Elemis kremasti piling na bazi enzima papaje za savršeno čistu kožu!

Elemis inovativna pjena za tuširanje formulirana je s razbuđujućim esencijalnim uljima peperminta i spearminta u kombinaciji s uljima koprive, divljeg mažurana, kamilice i timijana u proteinskoj bazi soje i pšenice.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".