Beauty trikovi za hladno vrijeme

Hladno vrijeme i suh zrak znaju prilično uzburkati beauty rutinu
Vidi originalni članak

Koliko truda više treba da koža izgleda dobro zimi i primjerice na proljeće? Zima kao sezona je poznata po tome da vaša koža, kosa i ostalo ne sudjeluje najbolje – koža zna biti nepodnošljivo suha, kosa neposlušna i beživotna. Prije nego li dođe proljeće zajedno sa suncem, ovim trikovima izvucite najviše iz svoje kože i kose jer zima nije isprika da ne izgledate najbolje što možete.

    Suha koža – nakon promrzavanja vani, suh zrak unutra još dodatno isuši kožu a ako tome dodate ekstra vruć tuš, dobijete najgore moguće za već ionako suhu kožu. Suha koža posebna je kategorija kad je njega u pitanju jer je dodatno osjetljiva a uz to vam ne pomažu ni uvjeti u domu ni van njega, tako da je vrlo važno posvetiti se svojoj koži. Sve o njezi kože zimi pročitajte na linku – http://diva.vecernji.hr/beauty/kako-njegovati-kozu-tijekom-zime-1182

•    Beživotna kosa – zimi kosa brže gubi vlagu i sklonija je pucanju. Omiljeni regenerator i hranjiva maska ono su što vaša kosa treba. Umjesto držanja od desetak minuta, pokušajte držati masku barem sat vremena. Također silikoni za kosu su vrlo važni jer će kosa bit nahranjenija. Posebnu pažnju posvetite vrhovima!

•    Ispucale usne – baš kao i svaki dio tijela, i njega usana treba biti prilagođena zimskim uvjetima. Počnite s pilingom kako biste odstranili mrtve stanice kože i onda ih dobro nahranite. Uz to, izbjegavajte lizanje usana jer ćete ih tako samo dodatno isušiti.  

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".