Beauty trendovi se stalno mijenjaju, a evo koje trebate isprobati ovog proljeća

Od jarke i odvažne šminke do prirodnih i jednostavnih frizura, ima za svakoga ponešto.
Vidi originalni članak

Kako dani postaju dulji, a temperature sve toplije, vrijeme je da odbacite tešku zimsku šminku i prigrlite svježe i razigrane trendove proljeća. Od hrabrih boja do prirodnih tekstura, ovosezonski trendovi ljepote i mode usmjereni su na odvažnost i prirodnu ljepotu.

Jedan od najvećih trendova ove sezone je svijetla i odvažna šminka za oči. Zamislite električno plavu olovku za oči, neonsko ružičasto sjenilo, pa čak i grafičke olovke. Nemojte se bojati igrati se bojama i eksperimentirati s različitim teksturama, poput svjetlucavih ili metalnih završetaka. Uparite svoju odvažnu šminku za oči s prirodnim, blistavim tenom za svjež i mladenački izgled.

Još jedan makeup trend ovog proljeća je povratak sjajnih usana. Recite zbogom matu i pozdravite sjaj. Sjajilo za usne se vratilo i bolje je nego ikad, s nizom tekstura i završnih obrada koje možete izabrati. Od prozirnog do odvažnog i pigmentiranog, postoji sjajilo za svaku priliku. Uparite svoje sjajne usne s nježnom i suptilnom šminkom za oči za romantičan i ženstven izgled, piše Hareper's Bazaar.

Što se tiče kose, ova sezona je u znaku prirodnih tekstura i jednostavnih stilova. Prigrlite svoje prirodne kovrče i valove ili ih stvorite uz pomoć figara ili vrućih uvijača. Razbarušene frizure su u modi, stoga se nemojte bojati prigrliti malo 'neurendosti'. Ovaj izgled je savršen za proljeće, kada vrijeme može biti nepredvidivo, a vlaga može izazvati pustoš u kosi.

Ako tražite nešto dotjeranije, razmislite o zaglađenoj i ravnoj frizuri. Ovosezonski pogled na klasični ravni izgled temelji se na zaglađenoj i sjajnoj kosi. Kako biste postigli ovaj izgled, upotrijebite glačalo i završite sprejom za sjaj ili serumom za dodatni sjaj.

Konačno, dodaci su važan dio ovosezonskih beauty i modnih trendova. Od upečatljivih naušnica do dodataka za kosu, ovo proljeće sve je u dodavanju malo osobnosti vašem izgledu. Razmislite o hrabrom i šarenom šalu vezanom oko glave ili o paru velikih naušnica kako biste svojoj odjeći dodali malo dramatičnosti.

Najchic baloneri idealni za prijelazno razdoblje i početak proljeća:

FOTO: Zara Lepršavi baloner naboranog izgleda 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner denim 79,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 89,95 EUR FOTO: Zara Odvojiva jakna padobrasnkog kroja 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetna kože 69,95 EUR FOTO: Zara Baloner od tehničke tkanine s remenom 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože 59,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner s pojasom 49,99 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 69,95 EUR FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner uz tijelo s petljama 79,95 EUR FOTO: Zara FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Long satin trench coat 59,95 EUR FOTO: Zara Bazični baloner s pojasom 59,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirani kontrastni baloner 89,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 49,99 EUR

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".