Beauty savjeti Sarah Gadon

Lijepa kanadska glumica Sarah Godon novo je lice Giorgio Armani Beautya. Bio je to dobar povod da nam otkrije svoje beauty tajne i pokoji savjet.
Vidi originalni članak

PRIPREMA KOŽE

Uz upotrebu kvalitetne kreme za lice, ustrajna sam u održavanju zdravog životnog stila i dijete, pijem puno vode, voćnih sokova i jedem mnogo raznovrsna povrća. Tijekom dana povremeno koristim Armanijevu “Luminescence CC cream no.1” jer sadrži zaštitni faktor i izjednačava moj ten te mu daje prirodnu blistavost.

CC KREMA Luminous CC cream, 379 kn, Giorgio Armani Beauty (Douglas)

DNEVNA BEAUTY RUTINA

Moja beauty rutina je jednostavna, ali rigorozna i nikad se ne mijenja. Perem lice dvaput dnevno i koristim laganu hranjivu kremu koji nanosim nježnom masažom kože lica. Nikada ne nosim make-up kada putujem, i nikada ne idem s njim spavati. Pokušavam živjeti zdravo i puno spavati jer je to jednako važno.

MASKARA Eyes To Kill, 269 kn, Giorgio Armani Beauty (Douglas)

NAGLAŠAVANJE PLAVIH OČIJU

Uvijek sam mislila da samo sjenilima mogu naglasiti oči. Međutim, vizažistica Linda Cantello me naučila kako ruž igra gotovo jednako važnu ulogu u naglašavanju boje očiju.

SJENILO Eyes To Kill Intense, 279 kn, Giorgio Armani Beauty (Douglas)

PRILAGOĐAVANJE MAKE-UPA BOJI KOSE

Kada mijenjamo boju kose, često joj prilagođavamo odjeću, što znači da moramo prilagoditi i make-up, jer te promjene utječu i na ton kože. S obzirom na to da sam sada platinasta plavuša, usuđujem se nositi puno odvažniji make-up no prije.

RED CARPET LOOK

Za večernje prilike obožavam se igrati make-upom, no ne pretjerujem s eyelinerom jer može imati loš efekt na crvenom tepihu. Svojevrstan zaštitni znak su mi usne u jarkoj boji. Obožavam je!

SJAJILO Ecstasy Lacquer “602”, 259 kn, Giorgio Armani Beauty (Douglas)

DNEVNI MAKE-UP = VEČERNJI MAKE-UP

Ako baza stvorena tijekom dana i dalje izgleda dobro, pokušavam naglasiti oči i usne stavljanjem maskare, pojačavanjem boje sjenila i popravljanjem ruža. Za transformaciju dnevnog looka u večernji potrebno je samo malo vremena i postupno naglašavanje svega.

ESENCIJALNI BEAUTY PROIZVODI

Volim “Face Fabric” koji ima posebnu teksturu i daje osjećaj svile na koži. Zatim, “Eye & Brow Maestro”, raznovrstan i vrlo koristan proizvod. Možete ga upotrebljavati na očima, za konturiranje, za obrve... On je revolucionaran! Trenutačno se koristim i “Lip Maestrom”, koji je izvrstan za intenzivne moderne usne.

PUDER Face Fabric, 189 kn 

POBIJEDI JET LAG

Pijte puno vode i hidratizirajte se koliko god je to moguće. Najčešće koristim “Crema Nera Extrema Supreme Reviving Serum” jer pruža nenadmašnu hidrataciju, posebice noću, kada se koža regenerira.

SERUM Crema Nera Extrema Supreme Reviving Serum, Giorgio Armani Beauty (Ne prodaje se u Hrvatskoj)

NAJDRAŽI MAKE-UP LOOK

Moj najdraži make-up look mješavina je prirodnog i sofisticiranog izgleda. Volim svježe lookove pri kojima je na očima malo make-upa, a ruž je vrlo važan. Takav je izgled prikladan za sve sezone i prilike, od jutra do večeri...

KOMPAKTNI PUDER Luminous Silk Compact, 399 kn, Giorgio Armani Beauty (Douglas)

NAJMRSKIJI MAKE-UP LOOK

Ne volim nositi svijetle boje ruževa jer imam prirodno vrlo pigmentirane usne i s njima se osjećam nesigurno. Izbjegavam ih čak i kada glumim u filmovima!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".