Beauty proizvodi koji su postali apsolutni hit zahvaljujući TikToku, a mogu se naručiti i u Hrvatsku

TikTok je pomogao i mnogim malim tvrtkama popularizirati proizvode, a recenzije nekih influencera postale su pouzdan izvor informacija kad su proizvodi za njegu lica i šminka u pitanju.
Vidi originalni članak

Ne postoji mjesto gdje se brže može postati hit i senzacija, nego što se to može dogoditi na TikToku. Odličan je izvor i viralnih proizvoda dekorativne i preparativne kozmetike, a događalo bi se da se samo zbog jednog videa proizvod rasproda, nekad čak i preko noći.

TikTok je pomogao i mnogim malim tvrtkama popularizirati proizvode, a recenzije nekih influencera postale su pouzdan izvor informacija kad su proizvodi za njegu lica i šminka u pitanju. Njihova videa imaju i po nekoliko milijuna lajkova, a pratitelji s nestrpljenjem čekaju nove recenzije.

Osvrnuli smo se na neke od proizvoda koji su, prema pisanju Glamoura, postali apsolutni hit zahvaljujući upravo TikToku, a mogu se naručiti i u Hrvatsku. Jedan od njih je i Too Faced Lip Injection Maximum Plump Lip Plumper pa videi s tim hashtagom imaju više od 53,4 milijuna pregleda.

Proslavio se i brenda CeraVe koji je na tržištu prisutan već dugi niz godina, a prije koju godinu proslavio ga je TikToker Hyram koji je preporučio nekoliko proizvoda brenda, inače najpoznatijeg po hidratantnim kremama, čistačima za lice i losionima. CeraVe je proizvode razvio u suradnji s dermatolozima i preporučuju ih osobama koje imaju problema sa stanjima kože poput rozaceje i akni. 

Neki od najgledanijih beauty videa na TikToku su oni s originalnim blenderom, odnosno Beautyblender, koji se za 17,50 funti može naručiti s Cult Beautyja. Mnogima je omiljen alat za apliciranje pudera ili korektora

TikTok je osvojila i Maybelline Lash Sensational Sky High maskara koja je rasprodana već nekoliko puta, a o njezinoj popularnosti najbolje govori činjenica da je i na Amazonu jedan od bestsellera. Popularizirala ju je TikTokerica koja se nalazi iza profila @jessica.eid_, a svatko tko je vidio njezin vidio, odmah je poželio ovaj beauty proizvod u vlastitoj kozmetičkoj torbici. Maskaru smo pronašli u dm-u, gdje košta 79,90 kn.

Među TikTok favoritima je i Revlonova četka za kosu koja i u Hrvatskoj uživa veliku popularnost. Revlonova One-Step Hair Dryer and Volumizer Hot Air četka istovremeno suši i stilizira kosu, a rezultat nakon njezinog korištenja sličan je onom kao nakon izlaska iz frizerskog salona. Kosu je najbolje prethodno prosušiti na zraku ili sušilom za kosu, a zatim je s Revlonovom četkom za kosu stilizirati na željeni način. Možete je oblikovati potpuno ravno ili u lagane valove, a sami birate jačinu i brzinu. Nakon sušenja, rezultat je sjajna, glatka i mekana kosa, no kako je ne biste jako oštetili, svakako na kosu nanesite proizvod za zaštitu od topline, iako proizvod ima keramički sloj za kojeg kažu da sprječava oštećenje kose. Četka se često nalazi na sniženju, a redovna joj je cijena 549 kn, koliko trenutno košta u Linksu.

Jedan od proizvoda koji je gotovo uvijek rasprodan je The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. Radi se o kemijskom pilingu koji dolazi u prepoznatljivoj The Ordinary bočici, tamno je crvene boje i na licu se drži desetak minuta. Pravilna i redovita upotreba rezultirat će sjajnijom i mekšom kožom, a njezina će tekstura biti bolja te će se smanjiti izgled sitnih linija. Piling je dostupan na Deciemovoj stranici, gdje 30 ml košta 8,30 eura.

 

Dama od koje svi možemo učiti o stilu: Znanstvenica je od svega par klasičnih komada napravila savršen ljetni stajling

Elegancija kakvu ne viđamo često: Dama sa špice nosi haljinu za kojom je u Zari nastala prava potražnja

Modno osviještenoj voditeljici lepršava haljina pristaje kao salivena: 'Ljeto je za njih idealno, najviše ih volim nositi'

Čak i ako ne volite efektan leopard uzorak, svidjet će vam se kako ga nosi prezgodna novinarka i model

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".