Beauty noviteti koje želimo!

Na tržište su izašli neodoljivi beauty noviteti koje želimo isprobati!
Vidi originalni članak

ZA KOSU MIRISNIJU NEGO IKADA

Chanel je nedavno na tržište izbacio parfem za kosu pod nazivom “Chance Eau Vive Hair Mist”. Zbog nota grejpa, crvene naranče, jasmina i irisa miriši poput proljeća te daje kosi svježinu tijekom cijelog dana.

METAL NA USNAMA

Mlada poduzetnica, reality zvijezda i najmlađa članica klana Kardashian Kylie Jenner uporno radi na beauty novitetima kojima želi osvojiti beauty svijet, a to joj za sada zaista dobro ide.

Najnovije tri nijanse ruževa dolaze u metalik verzijama, a zovu se King K, Heir i Reign.

ZA SVE TIPOVE KOŽE

NutraEffects kreme iz Avona sadrže aktivni kompleks na bazi različitih hranjivih sjemenki koje su nezamjenjiv izvor nutrijenata, a novitet u liniji su piling i gel za čišćenje lica. Želimo ih isprobati!

ROMANTIČAN BURBERRY

Christopher Bailey ove je sezone odlučio staviti akcent na tri boje kada je riječ o šminki: ružičastu, koraljnu i boju fuksije. Uz ruževe ističemo i savršeno kremasto rumenilo.

PROLJETNI SLATKIŠI

Na police kozmetičke tvrtke Make Up For Ever stigle su predivne proljetne nijanse make-upa koji će pristajati doslovno svakom tenu, a riječ je o limitiranim verzijama sjajila, balzama i “rumenila” za usne. Nabavite ih na www. makeupforever.hr!

JEFFREEJEVE HIGHLIGHTERI 

Internetska beauty senzacija Jeffree Star oduševljava svojom veganskom kozmetikom, a ovaj mjesec novitet su i velikii jako sjajni highlighteri...Izgledaju tako dobro!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".