Beauty kutak za šmekere

Na tržište neprestano izlaze novi proizvodi, a za prave beauty zaljubljenice pronašli smo nekoliko poslastica kojima rijetko tko može odoljeti...
Vidi originalni članak

DEKADENCIJA

Tom Ford ljeto vidi – seksepilno! A kako drukčije?

Upravo zato njegova nova paleta sjenila i rumenila izgleda jednostavno očaravajuće. Tonovi vina uz brončane šljokice i neutralnu ružičastu kombinacija su kojoj je teško odoljeti.

BORBA PROTIV STRESA

Intenzivna krema za lice Biologique Recherche specifičnog je djelovanja: tonizira, hidratizira, posvjetljuje te pomaže u borbi protiv gubitka elastičnosti kože nastalog uslijed stresa i umora.

BRIŠE BAŠ SVE!

Iako možda izgleda poput klasičnog dezodoransa u stiku, kuća Marc Jacobs predstavila je revolucionarni korektor koji staje na kraj svim problemima tena.

Omogućuje potpuno prekrivanje nedostataka na licu – od crvenila, bora, akni do loše pigmentacije.

RUŽ POSVEĆEN PRINCEZI CHARLOTTE

Kako bi na velika vrata kozmetikom ušao u Veliku Britaniju, Marc Jacobs odlučio je – ni manje ni više – nego jedan od ruževa iz nove kolekcije nazvati po devet mjeseci staroj princezi Charlotte.

PEEL OFF MAKE UP

Hit na azijskom tržištu, pa tako i među beauty fanaticima, neupitnoje tzv. peel off make up. Riječ je o proizvodima za usne i obrve koji se moraju pravilno nanijeti, a nakon sušenja doslovno se skinu s kože na kojoj ostavljaju boju. Posebno je fantastičan proizvod za obrve jer ih decentno popunjava. Ove proizvode naručite putem eBaya.

DOLCE&GABBANA - VJEČNO INSPIRIRANI ITALIJOM

Najnovija kolekcija luksuzne šminke brenda D&G dolazi u neodoljivom pakiranju inspiriranom Italijom, intenzivnim bojama i njihovim prepoznatljivim printom, baš kao i njihova modna kolekcija.

I boje samih proizvoda su takve, poput žarkog narančastog ruža, narančastog rumenila ili crvenkastog bronzera, kao stvorenih za žene maslinaste puti.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".