Beauty korektor: Michelle Obama i Jadranka Sloković

Kako je make-up artist Carl Ray osigurao Michelle Obama komplimente te kako šminkom naglasiti ženstvenost, zna Mihaela Dodić
Vidi originalni članak

Michelle Obama zabljesnula na posljednjoj predsjedničkoj večeri

Prva dama, Michelle Obama, naprosto je zabljesnula u predivnoj večernjoj haljini Ateliera Versace. Haljina zlatne boje s ružičastim odsjajem divno se sljubila s njezinim tenom. Izgledala je besprijekorno, s usklađenim svim detaljima. Njezinom FLOTUS ( First Lady of the Unitet States) izgledu posebnu notu dala je jednostavna frizura te prekrasan make up. Za FLOTUS glow make up bio je zadužen poznati celeb make-up artist Carl Ray, koji dugi niz godina surađuje s prvom damom.

Besprijekoran ten Carl Ray je dobio proizvodima koji hidratiziraju kožu te laganom teksturom tekuće podloge. Poslužio se strobing tehnikom, laganijom inačicom konturiranja, kako bi istaknuo jagodične kosti i naglasio svu ljepotu lica. Poigrao se highlighterima i shimmerima, pri čemu je koristio cijelu paletu zemljanih, bakrenih te zlatnih boja te kremastih i baršunastih tekstura kako bi dobio svjež i prozračan izgled lica.

„Dramatičnu notu“ u izgledu postigao je naglaskom kapaka zlatnim nijansama sjenila i crnom olovkom u kombinaciji s crnim eyelinerom te neizbježnim umjetnim trepavicama. Make up odiše svježinom pa su i usta decentna, lagano naglašena sjajilom puderaste boje kože. Michelle Obama definitivno je zasjala u punom sjaju, blistajući poput zlatne boginje.

Kako biste i vi zablistali poput Michelle, slobodno se poigrajte highlighterima, shimmerima, metalizerima i bronzerima. Isprobajte različite teksture i nijanse zemljanih, brončanih i zlatnih nijansi dekorativnih proizvoda i dobro se zabavite jer život je sjajan!

 

Kad narastem želim biti poput... Jadranke Sloković!

Kad narastem želim biti kao/ poput…! Rečenica koju smo nebrojeno puta izgovorile kada smo bile malene djevojčice. Uglavnom smo željele biti poput princeza iz bajki, junakinja iz filmova ili u nešto kasnijoj dobi poput super modela s naslovnica modnih časopisa. Široki je spektar svega što smo poželjele biti, tko su nam bili ili još uvijek jesu uzori … Zadnjih godina pažnju javnosti, a isto tako i moju definitivno plijeni Jadranka Sloković, uspješna odvjetnica besprijekornog modnog stila.

Uvijek odjevena vrlo elegantno i sofisticirano, bilo da se radi o dnevnoj, poslovnoj ili večernjoj odjevnoj kombinaciji. Uz odjevne kombinacije, veliku pažnju priidodaje i izgledu svoje poluduge, blago nakovrčane kose te make upu. Make up je decentan i prilagodljiv dnevom i isto tako večernjm looku s naglaskom na blistav i njegovan ten. Obrve su lijepo oblikovane i iscrtane, te lijepo zaokružuju izgled oka. Na ustima je neizbježan crveni ruž, koji licu daje svježinu te posebnu notu ženstvenosti.

Ono što sam zapazila i što mi je lijepo je da odvjetnica nije pokleknula trendu ugradnje umjetnih trepavica, već svoje prirodne naglašava sa par slojeva maskare ili pokojom parcijalnom trepavicom. Sveukupan dojam koji na mene ostavlja je snažan te da sam djevojčica sa željama s početka teksta, definitivno bi kada narastem voljela biti Jadranka Sloković.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".