Beauty korektor: Gigi Hadid & Mia Kovačić

Živjela priroda!
Vidi originalni članak

Što se krije u kozmetičkoj torbici poznate voditeljice Mije Kovačić te zašto treba odustati od mahnitog čupanja obrva, zna Mihaela Dodić. 

Gigi Hadid

Gigi Hadid iza sebe ima još jednu uspješnu godinu. Dobila je modno priznanje časopisa Vogue za najbolje odjevenu osobu u 2016. Uz modno priznanje, napokon je dobila i svoja prva krila kao model Victoria's Secret, što za anđelice znači da su uspjele. Broj pratitelja na Instagramu i ostalim društvenim mrežama raste joj iz dana u dan, a ona je i dalje samo jedna obična prirodna djevojka iz susjedstva, tako barem kažu mediji.

Ono što je prirodno na Gigi Hadid i meni lijepo za vidjeti u današnjem Instagram vremenu zasigurno su njene obrve. Prirodnog oblika, uredne, lišene bilo kakvog definiranja, iscrtavanja i naglašavanja.

Prirodne obrve već su neko vrijeme IN te ako želite obrve poput Gigi, odustanite od mahnitog čupanja. Jer kada ih jednom pretjerano stanjite, jedino što vam preostaje je korištenje seruma za brži rast obrva ili čisto ricinusovo ulje. Mudro bi bilo potražiti savjet stručnjaka i ne slijediti slijepo neke nove tehnike, njegujte prirodnu liniju svojih obrva, jer to je uvijek u trendu.

Mia Kovačić

Mia je svestrana, kreativna mlada žena, poznato lice s malih ekrana, no i uspješna produkt dizajnerica. Svojom ljepotom, prirodnošću i prekrasnim osmijehom uvijek plijeni pažnju. Dugi niz godina Mia je brend ambasadorica Replay-a i modnog brenda eNVy room. Isto tako ambasadorica je i Tao wellness centra. Zaljubljenica je i pobornica prirodne preparativne kozmetike koju uvijek koristi pa je njezina koža blistava i njegovana.

Jednom prilikom iz radoznalosti zavirila sam u Mijin neseser i s velikom znatiželjom proučavala što se u njemu nalazi. Očekivala sam nekakve preskupe kremice, blještave kutijice, ali Mijin neseser odisao je čistom prirodom. Aloa Vera sprej za hidrataciju kože, prirodne kreme kozmetike Žana, Marijane Nežić i osim što sam utvrdila vjerodostojnost njezine ljubavi prema prirodnoj kozmetici, pogled mi je zastao na proizvodima kozmetičkog brenda bareMinerals.

Vjerovali ili ne, srce mi je zaigralo od radosti. Obožavam taj brend! Ne, ovo nije suptilna reklama bareMineralsa jer u našoj zemlji nije dostupan u prodaji. Ovo je oduševljenje proizvodima koji su na bazi čistih minerala, ne sadrže parabene, mirise, niti umjetna bojila te pružaju koži prirodan, prozračan i zdrav izgled. Namijenjeni su svim tipovima i stanjima kože. Koža slobodno diše te je zbog toga manje sklona upalama. Mineralni puderi pružaju zaštitu od sunčevih zraka jer formule minerala ne dopuštaju prodiranje UV zraka. Ako prednost dajete zdravim i prirodnim proizvodima poput Mije te se odlučite isprobati dekorativne proizvode na bazi minerala toplo preporučam Jane Iredale kozmetički brend dostupan u Dermacare centrima.

Živjeli minerali!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".