Beauty korektor: Dakota Johnson & Nevena Rendeli Vejzović

Vidi originalni članak

Naša kolumnistica i make up stručnjaknja Mihaela Dodić još jednom donosi osvrt na rutinu u šminkanju dvije poznate (televizijske) dame - Dakota Johnson i Nevena Rendeli Vejzović.

Dakota Johnson

Dakota Johnson zabljesnula je u divnom izdanju na UK promociji novog filma Fifty Shades Darker. U romantičnoj haljini Alexander McQueena izgledala je vrlo nježno, a make up i kosa upotpunili su te dali posebnu notu njezinom elegantnom izgledu. Kosa dignuta u naizgled neurednu punđu naglasila je njezino lijepo lice i istaknula jednostavan i nepretenciozan make up.

Naglasak make up-a je bio na lijep, njegovan i zdrav ten s vidljivo vrlo malo tekuće podloge, lišen tehnike hightlighta i contouringa. Njene snene oči istaknute su decentno, nijansama sivih i crnih sjenila tik uz sam rub trepavica što dodatno naglašava pogled. Rumenilo i ruž na usnama usklađeni su u istom tonalitetu toplom bojom zrele marelice. Svojim cjelokupnim izgledom Dakota je ostavila sofisticiran i lijep dojam.

Nevena Rendeli Vejzović

Nevena Rendeli Vejzović poznato nam je lice s malih ekrana. Vesela i šarmantna novinarka i TV voditeljica poznata je i kao ljubiteljica mode. Uvijek besprijekorno sređena, bilo da je riječ o dnevnom ili večernjem izdanju iznenađuje svojim odjevnim kombinacijama, a isto tako i svojim make up-om i frizurom.

Nedavno sam imala priliku sresti Nevenu na jednom snimanju u kozmetičkom studiu Manuele Šafro. Došla je bez imalo šminke, lijepog blistavog tena, ozarena osmijehom. Odmah sam je zaskočila s pitanjem što koristi od preparativne kozmetike, očekujući da je riječ o nekom opet razvikanom brendu. S veseljem, Nevena mi je odala svoju tajnovitu kremicu. Krema koju koristi na prirodnoj je bazi, a izrađuje je teta Mirta s Malog Lošinja od esencija ljekovitog bilja karakterističnih za lošinjsko-creski arhipelag.

U kremama tete Mirte korišteni su 100% prirodni sastojci napravljeni od najfinijih ulja. Dalje u razgovoru Nevena mi je napomenula kako privatno ne voli nositi puno make up-a. Voli nježne i prozračne teksture illuminatora i tekućih podloga. A jedan od dražih illuminatora koji je imala priliku isprobati je Estee Lauder Ideal Light Brush on.

U svojoj kozmetičkoj torbici uz korektor, puder i illuminator obavezno nosi i sjajilo. Kod Nevene je sve jednostavno, prirodno i praktično. Vjerojatno je to i razlog zbog kojeg u kojem god da je izdanju izgleda prekrasno.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".