Beauty korektor: Amal Clooney & Severina Kojić

Koje vizažistice imaju svoje prste u zanosnom izgledu Amal Clooney i Severine Kojić, zna Mihaela Dodić!
Vidi originalni članak

 

Amal Clooney

Amal Clooney uspješna je odvjetnica za ljudska prava i supruga holivudskog glumca Georgea Clooneyja. Zbog besprijekornog stila Amal je definitivno modna inspiracija mnogim ženama, bilo da se radi o poslovnom, casual ili glamuroznom stylingu. Elegantna je, vrlo ženstvena te plijeni pažnju svojim modnim kombinacijama , lijepom i njegovanom kosom te decentnim make upom.

Poznato je da se Amal za potrebe bitnih evenata i glamuroznih partyja prepušta u vješte ruke poznate celebrity make upa artistica te osnivačice istoimenog make up brenda Charlotte Tilbury. Kako bi postigla blistav i svjež izgled lica Charlotte koristi magični primer za lice Wonderglow te nakon njega prozračan, ali dugotrajan tekući puder Light Wonder Foundation. Sve nepravilnosti na licu, a isto tako i podočnjake prekriva korektorom The Retoucher, a podlogu završava matiranjem T- zone Airbrush Flawless Finishom. Posebnu pažnju pridodaje obrvama i njihovoj definiciji s toga koristi Brow Lift pencil. Chic eye look postiže sjenilima EYES TO MESMERISE, a kako bi lijepo i mekano uokvirila pogled koristi The Classic Sophia Eyeliner. Trepavice obavezno uvija uvijačem te nanosi Full Fat Lashes maskaru.

Kako bi istaknula i naglasila jagodične kosti konturiranjem koristi Filmstar Bronze and Glow, a za dodatnu dozu svježine na obraze nanosi Cheek to Chic rumenilo. Usne su vrlo nježne, boja ruža Matte Revolution je prljavo roza i decentno se uklapa u cijeli make up look.

Severina Kojić

U više od dva desetljeća prošla je različite faze u svojem modnom izričaju. Danas možemo reći da Severina nosi titulu ikone stila te iznova oduševljava svojim elegantnim i maštovitim stylinzima. Isto tako iznova nas iznenađuje svojom bezvremenskom ljepotom, a sve zasluge za njen make up idu mladoj, nadasve talentiranoj make up artistici Dajani Pajkić. Kako su mi iz redakcije poslali Severininu fotografiju da nešto suvislo napišem o njenom make up looku po onome što vidim, smatrala sam da je interesantnije iz prve ruke saznati koje proizvode Dajana koristi i na koji način se postiže Severina look.

Pa krenimo!

Kako bi pripremila kožu lica za postojani make up Dajana nanosi Reviderm dnevnu kremu za cijelo lice, osim za područje oko očiju za što koristi Bobbi Brown Hydratin Eye Cream. Obavezan je primer, a njen omiljeni je luksuznog kozmetičkog brenda Hourglass jer divno zaglađuje kožu, lagano uklanja crvenilo i čini je svilenkastom. Za prikrivanje podočnjaka i poneku nepravilnost na licu služi se Revidermovim Bright Up Minerals tekućim korektorom te neizbježnim YSL Touche Eclat.

Savršen prozračan ten postiže puderom u prahu Reviderm Illusion Loose Minerals, a za sjenčanje lica i hightlight koristi Tom Ford Shade And Illuminate. Oči sjenča toplim zemljanim tonovima iz „must have“ palete sjenila Master palette by Mario, a za usne voli ruževe make up brenda MAC. Za kraj osmjeh osunča rumenilom SUN DESIGNER PALETTE By Terry.

Hvala Dajana!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".