Beauty intervju s Tatjanom Jurić

Ljeti se manje šminkamo, no ni sirene nisu sasvim imune na make-up...
Vidi originalni članak

Vjerujemo da je i vama Tatjana Jurić apsolutni girl crush! Prelijepa HRT-ova voditeljica bila je model, i to kakav, a sada već možemo reći i da je prava TV veteranka. Ono čime nas Tatjana uvijek oduševi jest nježan i prozračan make-up. No svjesni smo da takvog lica nema bez izvrsne njege pa, prije svega, saznajte kako imati savršenu kožu i kosu a la Tatjana Jurić!

Za Tatjanin make-up pobrinula se vizažistica Žana Kožul, a ovjekovječila fotografkinja Karmen Poznić.

“Inspiracija je ovog puta bila jasna. Jarka plava boja koja neodoljivo asocira na morsko plavetnilo i osvježenje te naglašava Tatjanine oči. Sjajni brončani ten vodio je glavnu riječ, a uz bronzer i highlighter, jednostavno prozirno sjajilo za usta pravi je ljetni hit!”

“Tatjanina bezvremenska i klasična ljepota odlično se uklopila u našu beauty ljetnu temu. Upotrebom oštrog svjetla stvorili smo vruću, užarenu i zabavnu atmosferu inspiriranu uzavrelim ljetnim danima koje svi obožavamo!”

Što je prema vašem mišljenju najveći beauty trend ljeta?

Prirodnost! Mislim da je najveći beauty trend svakoga ljeta. Da idemo na plažu bez ekstenzija trepavica i japanskih iscrtavanja obrva, da preskočimo ubrizgavanje filera, botoxa i slično. Kad gledam oko sebe, čini mi se da je sve to uzelo previše maha. Nisam protiv toga, ali moderna kozmetologija treba nam biti usputni pomagač, a ne vladar – u svemu je presudna umjerenost. Stvarno mislim da je prirodnost najlakši put prema ljepoti. I još važnije – prema zdravlju!

Make-up stilu kojeg celebrityja zavidite?

Svaki make-up trend koji mi se svidi, primijenim. Surađujem s divnim vizažistima i baš me veseli kada se igramo make-upom. A kroz dugi niz godina naučila sam i što mi je najdraže i koje lookove volim – fina zaglađena podloga s dobrom refleksijom je nezaobilazna baza, na očima minimalno boje, linija tuša uz jednokratne trepavice; rumenilo te sva raskoš boja na usnama!

Kako njegujete kosu i kožu ljeti?

O mojoj kosi već dugih deset godina brine Ruža Institut i odnedavno ekipa u Ruža Pure Avedi. Ne bih ih mijenjala ni za što, pravi su saveznik ženske ljepote i lijepe, njegovane kose. Što se kože tiče, tu je također moja Reviderm ekipa, cijeli pogon pod budnim okom Kristine Ukalović kod kojih barem jednom mjesečno odradim blagu mikrodermoabraziju i stavim hranjive maske, osobite one za reguliranje PH vrijednosti kože i dubinsku njegu.

Koji je make-up proizvod ekvivalent maloj crnoj haljinici?

Maskara, naravno. A ima nešto i u crvenom ružu!

Koji je vaš najdraži parfem?

Chloe! Imam mnogo parfema, volim ih vidjeti na polici i kao ukras, sve te bočice... Još čuvam i legendarni Chanel No.5 koji mi je prije sto godina darovao kolega Ivo Parać, volim i Ferre Rose i Guerlain, ali “Chloe s puderastom trakom” je moj!

Volite li se šminkati?

Volim! Ali, uzmite u obzir da sam osam godina, svaki dan bez petka i svetka bila u programu uživo – svakodnevno su me šminkali, frizirali i stilizirali. Ma koliko te to kao ženu veseli, ipak ti je potreban predah. Danas sam tempo malo usporila, a volim se šminkati kada me šminka ekipa s kojom se već dugo znam pa kada radimo, sve trikove i želje već znamo, ne gubimo vrijeme i rezultat je odličan!

Što obavezno nosite u torbi za plažu kada idete na more?

Pazite sad, ne nosim torbu na plažu! Haha! Istina je, kakve pobogu torbe za plažu. Badić, tunika, voda, kremu sam stavila pola sata prije polaska, ručnik oko vrata i ideeeeeeem uživati!

Koji ste beauty trik naučili od vizažista?

A joj, ima ih mali milijun! Ali, znate što – ni jedan jedini trik ne može zamijeniti njih i njihove čarobne ruke, njihovo znanje. Već 15-tak godina gledam ih kako rade, snimam njihove poteze, ali kad sama pokušam, nije to isto. Oni su uistinu pravi umjetnici i svaka bi ih žena trebala imati.

1. OLOVKA ZA OBRVE Big Brow Pencil “Coquette”, 157 kn, MAC (MAC)

 2. PUDER Skin Jewels Selection Stay On Minerals, 319 kn, Reviderm (Specijalistički centar Reviderm)

3. OBLOZI ZA OČI Skintelligence Collagen Eye Pads, 5 x 2 kom, 249 kn, Reviderm (Specijalistički centar Reviderm)

4. KOREKTOR Skin Jewels Bright Up Minerals, 219 kn, Reviderm (Specijalistički centar Reviderm)

5. KREMA ZA LICE Cellucur Hydro2 infusion cream, 50 ml, 319 kn, Reviderm (Specijalistički centar Reviderm)

6. RUŽ Skin Jewels Mineral Boost Lipstick, 189 kn, Reviderm (Specijalistički centar Reviderm)

7. BALZAM ZA KOSU Smooth Infusion Conditioner, 17,85 eura, Aveda (www.lookfantastic.com)

8. PILING ZA KOSU Chronologiste Revitalizing Exfoliating Care, 21,75 eura, Kerastase (www.lookfantastic.com)

9. GEL ZA PODRUČJE OKOČIJU  Cellucur Refresh eye gel, 269 kn, Reviderm (Specijalistički centar Reviderm)

10. MICELARNA VODA Sensibio H20 Micelle Solution, 500 ml, 60,80 kn, Bioderma (u ljekarni)

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".