Beauty intervju s Ivom Šulentić

FOTO: jure perišić FOTO: jure perišić
Raskošne brončane, zlatne i srebrne boje blistaju u najluđoj noći. Mi smo ih dodatno zasladili neodoljivim čokoladnim i bobičastim nijansama.
Vidi originalni članak

Simpatičnu voditeljicu koja danas ima zavidnu karijeru, Ivu Šulentić, gledali smo kako odrasta na malim ekranima, pa tako i kako joj se mijenja izgled. Njezin look najčešće je vrlo klasičan, no djeluje mladenački, svježe i zaigrano. Priznaje nam da se voli šminkati i ne boji se mijenjati frizure ili make-up lookove.


Što je najveći beauty trend sezone?

Meni je jedan jedini trend već godinama onaj prirodni, uz krilat- icu – manje je više. Volim naglasiti usta, ti me ruževi u različitim jakim nijansama spašavaju, posebno kada ostatak lica nema šminke. Je li to trend? Molim vas, recite da jest! :)


Koji beauty look više ne biste ponovili?

Ona sedefasta sjenila koja su dolazila u pakiranjima od tri nijanse. U to vrijeme glavni je naputak bio da se sa svijetlom bojom krene od unutrašnjosti oka pa prema van s tamnijima.
I tako sam kao srednjoškolka jedno ljeto izgledala kao rakun,
sa sve tri nijanse nabacane po kapku – jer se to tako radilo. Ne ponovilo se!
Volite li mijenjati frizure?
Mijenjam ih stalno, ali rijetko tko to primijeti, osim možda mame. Nikada nisam radila radikalne promjene, obrijala se na ćelavo ili obojila kosu u zeleno, ali bila sam i crvena i medena i plava i smeđa, a dužine su varirale od kratkog boba do kose do pola leđa. Jedini je problem što tada uglavnom kosu skupljam u tzv. ikebanu, punđicu na vrhu glave, pa me onda moje babe od milja zovu ananas.


Kako njegujete kožu lica?

Držim se one 4H – higijena, higijena, hidratacija, hidratacija. Obavezno prije spavanja umijem lice i stavim noćnu kremu, a ujutro – opet hidratantna krema. Navukla sam se na Vichy, obožavam njihove kreme. Otkrila sam i tretmane kisikom, a nema ništa bolje ni od masaže lica. To ovako odlično zvuči, još samo da sam redovita s tim 

U koje vrijeme biste se vratili kad je riječ o izgledu?

Jao! U osamdesete za maškare, u devedesete za trash tulume, u barok za fensi tulume, u dvadesete za crvene tepihe, u pedes- ete za plesnjake, sedamdesete za glamurozne fešte... Divota je živjeti u današnjem vremenu i moći sve to i izvesti!

Kako njegujete kosu i kožu u razdoblju hladnoća?

Da moja kosa može govoriti, osramotila bi me! Jako volim
kape, šešire i marame pa kosu po hladnoći uglavnom smotam ispod nečeg od navedenog, na što ona uzvrati zapetljavanjem ili vapajem za njegom, a onda me spašavaju u salonu Allure. Što se kože tiče, rutina je ista – krema uvijek, samo što katkada zimi upotrebljavam jače, teže i masnije kreme.


Jeste li pobornik prirodne kozmetike?

Jesam, ali ne mogu biti licemjerna i reći da su mi police u kupaonici ispunjene samo takvim proizvodima. Preferiram koz- metiku koja nije testirana na životinjama i to je imperativ.


Koji je najbolji savjet za njegu koji ste prihvatili?

Tvoje tijelo, tvoj hram, njeguj ga.


Koji su brendovi kojima ste vjerni?

Od preparative se kunem u Vichy, moje lice za to je dokaz; tijelo voli Kiehl’s, a od dekorative nezaobilazni je MAC. Volim i Bobbi Brown, Shiseido, YSL i Armani. Dobra kombinacija svega čini čuda. Ali, znate koji brend pobjeđuje sve njih? Sreća!!! Tek kad smo sretne, istinski smo lijepe, uz malu pomoć kozmetike.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".