Beauty intervju s Antonijom Stupar Jurkin

FOTO: Srećko Rundić FOTO: 1. FOTO: 2. FOTO: 3. FOTO: 4. FOTO: 5. FOTO: 6. FOTO: 7. FOTO: 8. FOTO: 9. FOTO: 10.
Make-up u bojama zalaska sunca jedan je od hit trendova. Sve što trebate jest prozračan ten, a zatim se igrajte tonovima ružičaste, crvene i narančaste.
Vidi originalni članak

Znamo je kao jednu od najpopularnijih RTL voditeljica, no jeste li znali da je nekoć bila manekenka?  S obzirom na to koliko je Antonija Stupar Jurkin zgodna, mogli ste i pretpostaviti!

Antonija i dalje pozira u kampanjama, no sada najčešće samo za svog najdražeg frizera Zvonimira Franića, a osim velike televizijske karijere uživa i u majčinstvu. Uz sve to, voli se šminkati, eksperimentira s beauty lookovima i doista je upućena u beauty trendove sezone. Pitamo se, kako sve stigne?!

Za Antonijin make-up za Divin beauty editorijal zaslužna je vizažistica Sanja Agić.

„Tema nam je na neki način bila proljeće, dvobojne usne, naglasak na usnama, boje i osmijeh. S Antonijom sam već više puta surađivala i, osim što ima lice modela pa to svakako veseli svakog artista, ujedno je i jako vesela i jednostavna osoba. Inače sam kontrol-frik, i volim raditi s provjerenom ekipom, no Srećko me već pri prvom našem zajedničkom snimanju za Divu razoružao! Bilo je super!“, otkrila nam je Sanja.

„Snimanje je proteklo izvrsno, nabijeno pozitivom koju je imala cijela ekipa. Kratko je trajalo. Cilj je bio napraviti jednostavne, a efektne frizure koje je Ivona Palić po mojim uputama savršeno odradila. Želio sam naglasiti šiškama Antonijino lice (ili oči i usne) na dva looka, tako da make-up dođe do izražaja, što je pridonijelo i Antonijinoj transformaciji“, saznali smo od frizera Zvonimira Franića, a fotograf Srećko Rundić sve je to ovjekovječio.

„Jako sam zadovoljan beauty editorijalom koji je utjelovila Antonija Stupar Jurkin. Inspiraciju za snimanje pronašao sam upravo u albumu u kojem se nalaze stari polaroidi s kojima sam imao priliku igrati se dok sam bio dijete, tada su bili jako popularni. Naglasak je na prozračnoj koži i naglašenim usnama. Cijela ekipa bila je jako energična i vrlo profesionalna, što je u konačnici rezultiralo zadovoljstvom.“

Što je prema vašem mišljenju beauty trend sezone?

Svježi look, lagano sjenilo, gotovo prirodno, rumenilo roskasto, nježno i ruž u boji. Sve, naravno, umjereno, prirodno i svježe s naglašenim usnama u boji.

Volite li mijenjati stilove make-upa i frizure?

Budući da radim na televiziji, svakodnevno me šminkaju malo drukčije tako da sam navikla mijenjati make-up i nikada nisam baš jednako našminkana. Frizure isto tako mijenjam, ali to su minimalne promjene – jedan dan valovito na stranu, drugi dan ravna kosa, katkada malo uvije- na. Da, volim eksperimentirati, ali nikada predrastično.

Koja je najbolja frizura koju ste ikada imali?

Najbolje se osjećam s laganim valovima u kosi.

Make-up stilu kojeg celebrityja zavidite?

Najljepši make-up lookovi su od Kendall Jenner, Mirande Kerr i Gigi Hadid.

Kako njegujete kosu i kožu u proljeće?

Kosu mi njeguju u frizerskom salonu F, Zvonimir Franić i njegov tim zaslužni su za njegu moje kose. Redovito me njeguju L’Oreal Kerastase professional proizvodima koji su zaslužni za njezinu ljepotu i zdravlje. Kožu redovito njegujem kod kozmetičarke, uvijek je to dobro čišćenje i razne maske koje mi daju vitamine i svježinu jer također sam izložena teškoj televizijskoj šminki tako da moram brinuti o svojoj koži danas za bolje sutra.

Bez kojeg komada dekorativne kozmetike ne možete?

Ne mogu bez korektora i rumenila. To je obavezno. Nevjerojatno koliko puno znači samo malo korektora i rumenila. Odmah se bolje osjećam kad se malo narumenim.

Imate li dnevne rituale kada je riječ o koži lica?

Moj dnevni ritual započinje ujutro nanošenjem kreme koja hidratizira i štiti me od sunčevih zraka, a nakon posla obavezno skidam šminku i stavim bogatu hidratantnu kremu za noć. I to je to.

Postoji li look koji stoji baš svim ženama?

Baš svim ženama dobro stoji minimalna količina šminke. Kao što sam u prethodnom odgovoru napisala, malo korektora i rumenila čini čuda, ako još k tome stavite malo maskare, dobijete odličan prirodan, svježi look.

Jeste li pobornik prirodne kozmetike?

Pobornik sam kozmetike koja odgovara mojoj koži. Bila ona prirodna ili industrijska, meni je svejedno. Važno mi je da se ja dobro osjećam kada je koristim.

Koji ste beauty trik naučili od vizažista?

Naučila sam baš nedavno osjenčati lice paletom tamnih i svijetlih korektora i baš je fora.

Proizvode pogledajte u galeriji:

1.LOSION ZA TIJELO Fresh Laundry Soft Body Lotion, 25,50 eura, Clean (www.strawberrynet.com)

2. PALETA SJENILA All About Nudes, 34,90 kn, Essence (Bipa)

3. MASKARA Hypnose Doll Eyes Waterproof, 271 kn, Lancome (Müller)

4. RUŽ Lipstick “All You Need Is Red 02”, 19,90 kn, Essence (Kozmo)

5. KREMA ZA LICE Age Specialist 35+, 49,90 kn, L’Oreal (DM)

6. ULJE ZA KOSU Chronologiste Fragrant Oil, 93 eura, Kerastase (www.strawberrynet.com)

7. RUŽ Color Riche Collection Exclusive by Freida “Freidas Pure Red”, 95,90 kn, L’Oreal (DM)

8. PUDER U PRAHU Poudre Universelle Libre “Natural”, 367 kn, Chanel (Martimex)

9. OLOVKA ZA USNE  Lipliner “36”, 24,99 kn, Aura (Kozmo)

10. OLOVKA ZA OBRVE Flat Eyebrow Pen “02”, 39,90 kn, Hello Beauty (Bipa)

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".