Beauty entuzijastice obožavaju The Ordinary, a ovo su proizvodi koje vrijedi dodati u kolekciju

The Ordinary uživa veliku popularnost zahvaljujući svojim visoko učinkovitim proizvodima i pristupačnoj cijeni.
Vidi originalni članak

Kad je The Ordinary predstavio svoje proizvode, beauty ljubiteljice ostale su iznenađenje njihovom učinkovitosti, kao i jako pristupačnom cijenom koja se kreće već od četrdesetak kuna. Također, mnoge je oduševio i brending same tvrtke jer su jako transparentni. Kod svakog je proizvoda navedeno što se u njemu nalazi, a tu je i dostupnost The Ordinary stručnjaka kojima se svatko može javiti na Deciemovoj službenoj web stranici i zatražiti pomoć u slaganju skin care rutine. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, ponekad se teško snaći u moru beauty proizvoda pa smo u nastavku izdvojili one najpopularnije koji su vrlo često rasprodani i za kojima opravdano vlada veliki hype. Grazia Daily donosi četiri The Ordinary proizvoda za koje kažu da nose status najboljih. 

The Ordinary Granactive Retinoid 2% in Squalane

Riječ je o retinoidnom serumu koji ne ostavlja uobičajeno crvenilo te ne dolazi do ljuštenja kože koje se često zna pojaviti kod korištenja proizvoda s retinolima. U sebi kombinirira retinoid sa skvalanom, a takva kombinacija ima moć umanjiti pojavu sitnih linija na licu, poboljšati pigmentaciju, kao i pojačati prirodan sjaj kože. Prilikom upotrebe ovog proizvoda, pobrinite se da redovito nanosite dovoljno količinu SPF zaštite jer može učiniti kožu osjetljivijom na UV zračenje. 

The Ordinary High Spreadability Primer

Lagani primer nalik je serumu, a zamišljen je da pomogne u jednostavnijem nanošenju šminke na lice. Ne sadrži alkohol, vodu i ulja, ovaj svilenkasti primjer lagan je na licu, hidratizira kožu i pruža najbolju podlogu za make up. 

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA

U sebi sadrži 10-postotnu mliječnu kiselinu i ima moć napraviti nježnu eksfolijaciju kože, poboljšati njezinu teksturu te umanjiti vidljivost ožiljka od akni. Za razliku od drugih mliječnih seruma, ovaj ne uzrokuje iritacije zahvaljujući umirujućem efektu tasmanske paprike i hidratizirajućem učinku hijaluronske kiseline. 

The Ordinary "Buffet"

Riječ je o multipeptidnom serumu koji s vremenom koži daje "plump" efekt i umanjuje vidljivost sitnih linija. U svojoj formuli sadrži naprednu tehnologiju protiv starenja te simulira produkciju kolagena i prodire duboku u kožu pa je rezultat zdravija i sjajnija koža.

Dentalna asistetica u mini haljini i visokim čizmama: 'Ne pratim trendove, više furam svoj stil'
Bojate li kosu dok je mokra ili suha? Stručnjaci otkrivaju što je bolje za kosu
Lijepoj studentici prava savršeno pristaju najpopularnije traperice sezone
Poduzetnik očitao modnu lekciju: 'Pobornik sam klasičnog stila pa trendove pratim samo po pitanju odijela'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".