Beauty entuzijastice ga obožavaju, a na Amazonu ima više od 53 tisuća 'petica': Jeste li isprobali popularni eksfolijant?

Riječ je o jednom od najpopularnijih proizvoda brenda Paula's Choice koji se nalazi i na Amazonovoj listi beauty bestsellera.
Vidi originalni članak

Jesen je vrijeme kad u rutinu uvodimo proizvode koje se, kad smo često izloženi suncu, ipak preporučuje izbjegavati, poput kiselina. Jedan od eksfolijanata koji se posebno ističe je onaj s potpisom brenda Paula's Choice. Riječ je o pilingu Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant, jednom od najprodavanijih beauty proizvoda na Amazonu koji je vrlo popularan među beauty entuzijasticama.

Hvali ga i Byrdie koji ga opisuje kao proizvod čiju cijenu prati i odlična učinkovitost. Pronaći proizvod koji funkcionira, a da pritom ne šteti barijeri kože i ne stvara iritaciju na koži, nije uvijek jednostavno. Međutim, upravo ovdje dolazi u fokus jedan od najpopularnijih proizvoda brenda Paula's Choice. Dva najvažnija sastojka u formulu su salicilna kiselina i zeleni čaj, koji su idealni za smanjivanje pora, mitesere i probleme s prištićima. Ako se bojite iritacije, stručnjaci za Byrdie preporučuju da prije kiseline postupno krenete koristiti salicilnu kiselinu, kako se koža ne bi isušila ili stvorio kontra-efekt. 

Koža ima velike benefite od zelenog čaja jer sadrži antioksidanse koji su bitni za anti-age njegu, a pomažu kožu zaštititi od slobodnih radikala. Često dolazi u kombinaciji sa sastojcima poput salicilne kiseline - dok takva "aktivnica" radi svoj posao, zeleni čaj je tu kako bi umirio i zagladio kožu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Paula's Choice Skincare (@paulaschoice)

Proizvod je jedan od bestsellera na Amazonu, gdje ima više od 53 tisuće "petica". Zadovoljne ga korisnice u recenzijama opisuju kao genijalan proizvod koji im je pomogao u problemu s aknama i prištićima::

- Zauvijek ću kupovati ovaj proizvod. Za mene je napravio čuda i preporučujem ga 100%.

Još je jedna zadovoljna korisnica napisala kako je dugo imala problema s aknama, dok nije naišla na proizvod iza kojeg stoji Paula's Choice. Kaže kako je prve rezultate vidjela već unutar tjedan dana, a koža joj nakon korištenja izgleda bolje nego ikad.

Razmišljate li o kupnji proizvoda, trenutno je dostupan na web shopu Superskin.hr. Njegova je cijena 284 kn, koliko treba izdvojiti za pakiranje od 118 ml. Opisuju ga kao proizvod idealan za masnu i mješovitu kožu koji skida površinski sloj kože i prodire duboko u začepljene poruke. Tekstura je slična toniku, a osim što eksfolira, sadrži i sredstva za smirenje kože. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".