Baš kad smo mislili da smo vidjeli sve: Cure na Instagramu opsjednute su ovim beauty trendom

I kad pomislite "to je to", feed na Instagramu OPET ponudi nešto novo
Vidi originalni članak

Sat vremena za ukrašavanje usta? Upravo je toliko trebalo make up artistu Johannahu Adamsu da napravi ovo remek-djelo za kojim je Instagram jednostasvno poludio.

Radi se o usnama ukrašenima kristalima - možda nisu najpraktičniji make up odabir, ali morate priznati kako izgledaju fenomenalno. Budući da društvene mreže vole sve što je neobično, nije dugo trebalo da se proširi i ovaj trend, a u samo tri dana ovo je postao pravi beauty hit. 

Johannah je BuuFeed otkrio kako je koristio kombinaciju čvrtsih šljokica i ljepljivog sjajila, a radi se o procesu u kojem se slojevi slažu jedan na drugog dok se ne dobije ovakav statement kristalni izgled. Da, ovo je definitivno dokaz da se i make up može smatrati pravom malom umjetnosti!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".