Baršunasti nokti boje jantara savršen su izbor za početak jeseni, a dodaju dozu chica svakoj kombinaciji

Dok se pripremamo za hladnije dane, vrijeme je da se oprostimo od svijetlih ljetnih nijansi na noktima i pozdravimo toplu i elegantnu paletu jesenskih boja
Vidi originalni članak

Jesen je stigla, a s njom dolazi i vrijeme za promjenu u našoj beauty rutini. Dok se pripremamo za hladnije dane, vrijeme je da se oprostimo od svijetlih ljetnih nijansi na noktima i pozdravimo toplu i elegantnu paletu jesenskih boja. Jedna od najpopularnijih i najzavodljivijih nijansi za nokte ove jeseni je baršunasta boja jantara.

Nokti boje jantara kombiniraju duboku zemljani ton s notom luksuza i elegancije. Ova nijansa odlično se uklapa u jesenski pejzaž i stvara topli kontrast s padajućim lišćem i sivilom jesenskog neba. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih manikura ili volite eksperimentirati s različitim uzorcima i dekoracijama, nokti boje jantara pružaju beskrajne mogućnosti za izražavanje vašeg osobnog stila.

Nudi alternativu klasičnim jesenskim trendovima noktiju kao što su bordo tonovi, tamnoplave francuske manikure i šumsko zeleni. Baršunasti nokti obično se sastoje od laka neutralne boje s reflektirajućim svjetlucavim ili magnetskim lakom koji odražava mekani, ugodan izgled jeseni.

Nokti boje jantara savršeni su izbor za prijelaz iz ljeta u jesen. Ova topla i bogata nijansa dodat će toplinu vašoj beauty rutini i podići svaku kombinaciju na višu razinu chica.

Uz efektno ružičasto odijelo, uvijek besprijekorno odjevena kraljica Letizia odabrala je elegantne nude cipele
Cate Blanchett na Tjednu mode u Milanu oduševila u vintage Giorgio Armani kombinezonu i stiletto čizmama
Zgodnoj Michelle izvrsno pristaje kombinacija mini-suknje, 'zgužvanih' čizama i kožne jakne

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".