Bardot šiške kakve nosi Kate Middleton idealne su za hladnije dane, a nose dozu chica

Savršeno se uklapaju u zimsku estetiku, pružajući toplinu oko lica i vrata.
Vidi originalni članak

Princeza od Walesa, Kate Middleton, poznata po svojem besprijekornom stilu, ponovno postavlja modne standarde, ovoga puta s Bardot šiškama koje su ne samo idealne za hladnije dane, već unose dozu chic elegancije u svaki izgled.

Bardot šiške, inspirirane ikoni stila Brigitte Bardot, postale su nezaobilazan trend, a Kate Middleton ih nosi s nevjerojatnom lakoćom. Ove šiške padaju prema stranama lica, dodajući sofisticiranost i mekoću svakom izgledu. Savršeno se uklapaju u zimsku estetiku, pružajući toplinu oko lica i vrata.

Bardot šiške ne samo da dodaju modni izraz, već su i praktične za hladne dane. Držeći lice obavijeno, pružaju dodatnu toplinu, posebno kada temperatura počne padati. Ova praktičnost čini ih idealnim izborom za sezonu hladnijih temperatura.

Jedna od prednosti Bardot šiški je njihova prilagodljivost. Mogu se kombinirati s različitim frizurama, bilo da su kose vezane u rep, polupodignute, ili puštene. Unose i dozu nostalgične chic estetike, podsjećajući na glamuroznu eru 60-ih. Njihov klasičan izgled čini ih vječnim modnim statementom, a Kate Middleton, svojom besprijekornom pojavom, pokazuje kako se vintage inspiracija može uklopiti u suvremeni stil.

Ako želite postići izgled Bardot šiški poput Kate Middleton, najbolje je konzultirati se s frizerom. Stručnjak će vam pomoći prilagoditi šiške vašem obliku lica i frizuri, pružajući vam elegantan izgled koji odiše chic izražajem.

Sjajno kombinira trendove i klasiku: 'Volim kožne komade i čizme, mnoge u malo pomaknutim bojama'
Elegancija na špici dugo nije izgledala ovako dobro: 'Češće nosim minimalističke komade nego nešto romantično'
Sutra izlazi novi broj Dive: Zvijezda naslovnice je Lukrecija Dragić, kineziologinja koju godinama pratimo kroz projekt Aktivna Hrvatska

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".