Balayage s trendi pomakom: Isprobajte pramenove koje manje štete kosi, a izgledaju veoma efektno

Bilo da preferirate hladnu, pepeljastu plavu ili toplu, zlatnu nijansu, ova se tehnika može prilagoditi vašem željenom izgledu
Vidi originalni članak

Kad je riječ o kosi tijekom toplih ljetnih mjeseci, ne možemo se zasititi balayagea zbog laganog, prirodnog osunčanog završetka koji daje kosi. Jedini problem je što se za bojanje često koriste konvencionalni izbjeljivači koji opterećuju kosu i nisu dobri ako želite izbjeći oštećenje.

Međutim, postoje alternativni načini i tehnike koji su puno nježniji, a opet znatno posvjetljuju kosu. Kao, na primjer, novi "Blonde Voyage".

Blonde Voyage je tehnika koja se koristi za posvjetljivanje kose. Kao i kod svih tehnika za izbjeljivanje, ona uključuje podizanje kutikule vlasi, dopuštajući proizvodu da prodre i neutralizira pigment iznutra. 

Blonde Voyage postaje sve popularniji među ljubiteljima kose i stilistima zbog svoje sposobnosti postizanja mekšeg, suptilnijeg učinka u usporedbi s tradicionalnim metodama isticanja. Ova tehnika uključuje strateško postavljanje svjetlijih tonova po kosi, oponašajući način na koji sunce prirodno posvjetljuje pramenove tijekom vremena. Rezultat je blistava i dimenzionirana plavuša koja nadopunjuje širok raspon tonova kože.

Ono što izdvaja Blonde Voyage je njegov fokus na smanjenje oštećenja kose. Za razliku od nekih tradicionalnih tehnika isticanja koje uključuju jako izbjeljivanje ili jake kemikalije, Blonde Voyage ima nježniji pristup. Stilisti koriste kombinaciju foliranja i slikanja slobodnom rukom kako bi stvorili besprijekoran spoj boja, smanjujući rizik od prekomjerne obrade ili uzrokovanja pretjeranog lomljenja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Oana Ciofu (@hair_by_oana)

Još jedna prednost Blonde Voyagea je njegova svestranost. Bilo da preferirate hladnu, pepeljastu plavu ili toplu, zlatnu nijansu, ova se tehnika može prilagoditi vašem željenom izgledu. Od valova do elegantnih podignutih frizura, nježni pramenovi stvoreni kroz Blonde Voyage bez napora poboljšavaju svaku frizuru.

U lepršavim haljinama oduševile na špici: 'Odjenule smo cvjetne uzorke jer nam je bilo fora da u njima idemo na Cvjetni trg'
Sportske hlačice i elegantan sako odlično izgledaju u kombinaciji simpatične ekonomistice: 'Malo odvažnosti dobro dođe'
Top kakvog nosi simpatična odvjetnica apsolutni je ljetni hit: 'Po vrućinama mi je ova kombinacija idealna'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".