Avène kaže stop aknama!

FOTO: CLEANANCE Eau Micellaire 400ml FOTO: CLEANANCE Gel Net 200ml FOTO: CLEANANCE TRIACNEAL Expert 30ml FOTO: Eau Thermale Avene Cleanance Expert
Avéne rutina za svjež izgled i kontrolu suvišnog sebuma problematične kože
Vidi originalni članak

Problematična i masna koža sklona aknama predstavlja ozbiljan zdravstveni i psihološki problem za mnoge ljude diljem svijeta, pa borbu protiv akni treba shvatiti vrlo ozbiljno. Zato su u Dermatološkim laboratorijima Avène, razvili Cleanance i Triacneal Expert linije za problematičnu kožu sklonu aknama. 

Linija Cleanance obuhvaća paletu dermokozmetičkih proizvoda za higijenu i njegu masne i problematične kože koji smanjuju lučenje masnoća, djeluju protuupalno i antibakterijski, uklanjaju mrtve stanice kože te umiruju iritaciju ili ublažavaju negativne učinke anti-akne lijekova. 
Cleanance gel za čišćenje nježno uklanja nečistoću i prekomjerne masnoće poštujući prirodnu ravnotežu i pH kože.
Cleanance micelarna voda za čišćenje kože bez ispiranja nježno uklanja nečistoće s lica i skida šminku (uključujući i vodootpornu šminku) te pomaže smanjiti prekomjernu masnoću.

TriAcnéal Expert je učinkovit tretman za trajne nepravilnosti i ožiljke te pojavu akni u odrasloj dobi. Emulzija je hidratantne i nemasne teksture te se lako upija u kožu, koja postaje glatka, vidljivo užih pora i bez masnog sjaja. U odabranim ljekarnama unutar kampanje STOP AKNE kupci će uz promotivna pakiranja ostvarivati popust od 30% na sve proizvode iz Cleanance i Triacneal Expert linija. Kampanja STOP AKNE u odabranim ljekarnama traje do 10. travnja 2016. godine.

U suradnji s Avéne darujemo tri čitateljice. Napišite ispod Facebook posta na Diva fan stranici odgovor na pitanje kako njegujete kožu lica.
Tri najkreativnija odgovora osvajaju jedan od proizvoda: TriAcnéal Expert (emulziju za zrelu problematičnu kožu), Cleanance Expert (emulziju za mladu problematičnu kožu) ili paket Cleanance gela i micelarne vode.
Dobitnike objavljujemo 11.04.2016.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".