Aura predstavila novu kolekciju za zimske dane

Nova kolekcija je u ograničenim količinama, a donosi sve što vam je potrebno da zablistate i u zimskim danima.
Vidi originalni članak

Dugotrajni mat kremasti tekući ruž, u dvije intenzivne boje –  baršunsato crvena Mononokei I ljubičasta Maiko. Ruževi su izrazito pigmentirani, dovoljno je nanijeti već jedan sloj kako bi dobili puni efekt boje na usnama. 

Zbog svoje elastične teksture eyeliner u gelu omogućava iscrtavanje glatke i precizne linije u samo jednom potezu. Brzo se suši i stvara na kapku postojan i tanak film, bez razmazivanja. Intenzivna pigmentacija omogućava baršunastu i intenzivnu boju. Priložena je četkica za idealno iscrtavanje linija. Eyeliner ima dugotrajnu mat završnicu.

Rumenilo u više boje satenske završnice, svako od njih se može kombinirati s mat tekućim ružem iz kolekcije, povezani su nazivima. Mononoke je toplijeg tona, mješavina zlatnih I narančastih tonova, dok je Maiko kombinacija hladnijih, ružičastih tonova. Preporuča se nanošenje kistom za rumenilo. 

Transparentni kompaktni puder za matiranje lica idealan je za postizanje dugotrajnog mat efekta na koži lica. Prednost ovog proizvoda u odnosu na Shine killera je što je još finije tekture I ne ostavlja “brašnjav” efekt na koži, potpuno je transparentan I zbog svoje ambalaže savršen je suputnik u torbi svake dame. Proizvod je namijenjen i popravcima šminke tijekom dana. Preporuča se nanošenje kistom za rumenilo u tankom sloju, kao zadnji korak u matiranju kože lica.

Umjetne trepavice dolaze u dvije varijante: 15 Maiko i 16 Mononoke, a služe za postizanje izgleda gejše.

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".