Asepta - dermokozmetika za njegu lica, tijela, ruku, stopala i kose: Ljepota je osjećati se ugodno u svojoj koži

Asepta proizvodi poštuju sve međunarodne kozmetičke standarde. Prisutni su u više od 60 zemalja diljem svijeta.
Vidi originalni članak

Asepta proizvodi su formulirani pod strogim farmaceutskim i dermatološkim nadzorom kako bi se osigurala njihova učinkovitost i sigurnost. Svi proizvodi prolaze stroge fizikalno-kemijske i bakteriološke kontrole u svim fazama proizvodnje u farmaceutskim laboratorijima.

Svi proizvodi su:

 netoksični (svaki proizvod prolazi kroz test tolerancije kože)
 hipoalergeni
 od prirodnih sastojaka (bez parabena i aluminijevih soli)
 nisu testirani na životinjama

LINIJE:

AKILEINE- njega stopala 
VITA CITRAL- njega ruku, usnica i tijela 
ECRINAL- njega kose, trepavica i noktiju 
COUP D'ECLAT- njega lica 
SPORTS AKILEINE- sportska linija 

AKILEINE – LIDER U NJEZI STOPALA

Stopala su jedan od najbitnijih dijelova tijela, možemo reći da su stup našeg zdravlja, a ipak ih zanemarujemo. Na stopalima se nalaze živčani završeci koji su povezani s različitim organima u cijelom tijelu te njihovim stimuliranjem (adekvatnom njegom, pilingom, kupkom, masažom, odgovarajućom kremom i sl.) pozitivno djelujemo na cijelo tijelo.

Akileine – linija za njegu stopala od Laboratories Asepta iz Monaca, vodećeg proizvođača specijaliziranih krema za stopala s tradicijom duljom od 60 godina,   poznata je u više od 60 zemalja kao jedna od najboljih svjetskih linija za njegu stopala, a uključuje sljedeće linije:

Plava linija – nudi učinkovita rješenja za uklanjanje i sprječavanje žuljeva, za hidratizaciju i omekšavanje kože stopala. Proizvodi iz Akileine plave linije koriste se kod suhe kože stopala, deskvamacije (ljuštenje kože) i hiperkeratoze (zadebljanja kože). Originalni aktivni sastojci dokazali su svoju učinkovitost čak i kod najtežih slučajeva.

Crvena linija – nudi učinkovita rješenja za smanjivanje oteklina, iritacija i umora stopala uzrokovanim dugotrojnim hodanjem, stajanjem ili preuskom obućom. Korištenjem venotonik aktivnih sastojaka, Akileine crvena linija nudi rješenje za svaki slučaj.
Zelena linija – pretjerano znojenje stopala dovodi do problema kao što su bromhidroza (neugodan ili pojačani miris znoja) i opasnosti od stvaranja mikroba. Akileine zelena linija proizvoda regulira znojenje stopala i sadrži myko-preventivne sastojke.

Akileine proizvodi dostupni su na web shopu www.asepta.hr i u ljekarnama Lavanda Mia (Kišpatićeva 1, Petrinjska 6, Ilica 51 Zagreb), Natura (Ilica 219a Zagreb), Vidović-Šira- Penović (Zvonimirova 30 Zagreb), Malči Viola d.o.o. (Domašinečka 4 Zagreb)

Aseptu pratite na web shopu, Facebooku i Instagramu.

 

Fill out my online form.

Više o pravilima privatnosti pročitajte OVDJE

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".