Ariana Grande izbacila je prvu liniju pudera, a oduševljeni kupci ne prestaju ga hvaliti

Iako je lansiran tek prije nešto više od pet dana, puder je već prikupio brojne obožavatelje na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

R.e.m. Beauty, kozmetički brend pop zvijezde Ariane Grande, lansirao je svoj prvi puder. Sweetener Foundation dostupan je u 60 nijansi i formuliran je s niacinamidom, ekstraktom lista maline i kuglicama hijaluronske kiseline.

Dostupan je za kupnju putem web stranice brenda ljepote za 35 USD (32,05 eura), a također će biti dostupan u trgovinama Ulta i Sephora kasnije ovog mjeseca.

“Ovaj klinički dokazani hibrid boja za njegu kože formuliran je s našim hydrasmooth essence, a mješavina ekstrakta lišća maline i kuglica hijaluronske kiseline pruža super hidrataciju. Prožet je niacinamidom za koji se zna da pomaže smanjiti izgled pora, ispraviti nepravilnosti te matirati i posvijetliti kožu”, napisali su uz objavu na Instagramu.

Iako je lansiran tek prije nešto više od pet dana, puder je već prikupio brojne obožavatelje na društvenim mrežama, a mnogi korisnici ostali su oduševljeni formulom. Također, veliki plus za mnoge je bio raznolika ponuda boja, uz koje je lako pronaći idealnu nijansu za svaki tip kože.

@glambyflo reviewing the @r.e.m. beauty foundation as a non foundation wearer🤔 #rem #arianagrande #sweetenerfoundation #remfoundation #rembeauty ♬ original sound - Florence

Uz šminku i njegu kože, Grande je također vlasnica kolekcije od 14 mirisa koja je licencirana za Luxe Brands. Njezino najnovije lansiranje, Cloud Pink, najnoviji je dodatak liniji mirisa Cloud.

Kreiran je u suradnji s Firmenichovim Clementom Gavarryjem, a nudi mirisne note drva jantara, magenta mahovine i dašak zaslađenih pralina.

@golloria The way i gasped when i saw these. What do yall think!! #makeup #beauty ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat

Agentica za nekretnine ima modnu formulu bez greške: 'Inače sam uvijek u štiklama, ovo je izuzetak što nosim tenisice'
Danas je godišnjica smrti princeze Diane: Omiljena humanitarka bila je prava modna inspiracija koju i danas obožavamo
Sa Notino stranice izdvojili smo top 5 parfema koje Hrvatice obožavaju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".