Arena Centar osvojio posjetitelje ljetnim festivalom punim zabavnih aktivnosti

Na festivalu je bilo fantastično!
Vidi originalni članak

U nedjelju 24.srpnja službeno je završen prvi Diva Summer Festival osvježavajućim ReFresh partyjem powered by Jana voda s okusom voća. Na Trgu Dalmacija ispred Arena Centra posjetitelji su mogli sudjelovati u igrama s vodenim balonima i osvojiti vrijedne nagrade. Osvježenje od
visokih temperatura potražili su u Jani s okusom zabave i uživali u poznatim voćnim okusima. Najmlađi su pak cijeli vikend uživali u Kids fan Zone, uz facepainting, kostime i vesele igre. Dvoje je sretnika osvojilo i rođendansku proslavu u igraonici Carpyland. Za to je vrijeme ženski dio publike uživao u šopingu sa stilisticom magazine Diva, koja je bila na raspolaganju za sve modne savjete kako bi se posjetiteljice, dok kupuju, osjećale poput hollywoodskih diva.

Na zadnji dan festivala održano je službeno izvlačenje dobitnika velike šoping nagradne igre uz nazočnost javnog bilježnika, a glavna je nagrada od 10.000 kuna završila u rukama Hrvoja Horvata iz Zagreba. Glazbene večeri, beauty korneri, dječje igraonice i ostale aktivnosti pričekat će do sljedeće godine kada ćemo se opet vidjeti na novom ljetnom festivalu u Arena Centru.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".